Insurance en banking vacatures

Pensioen vacatures

Vind jij je uitdaging in het helpen van klanten en ben je helemaal thuis in de wereld van pensioen en inkomen? Lukt het jou als geen ander om de behoefte van je klant te filteren en deze vervolgens overtuigend van advies te voorzien?

Kortom: Ben jij een resultaatgerichte, commerciële Pensioen Professional die klanten gedegen advies kan leveren? Dan zijn wij op zoek naar jou.

Pensioen Professional bij Brunel

Brunel biedt Pensioen Professionals de kans om op korte termijn veel ervaring op te doen bij de top A-merken van Nederland. Wij vinden een opdracht voor je in de financiële Dienstverlening bij bedrijven als Unirobe Meeus Groep, Movir, Claeren Risicobeheerders, NN Group, ASR, APG, Achmea, en Aegon. Je krijgt binnen deze organisaties de kans om door te groeien en volgt vakinhoudelijke opleidingen. Denk daarbij aan Wft Basis, Vermogen en Pensioen. Daarnaast ga je aan de slag met je persoonlijke ontwikkeling.

Als Pensioen Professional kom je in dienst bij Brunel en word je gedetacheerd in functies zoals Relatiebeheerder Pensioenen. Past zo’n rol helemaal bij jou en verdiep je je graag verder in deze branche? Aarzel dan niet om contact met een van onze consultants op te nemen. 

Wij bieden je een afwisselende baan met een goed salaris, binnen bedrijven die de werksfeer hoog in het vaandel hebben staan. Je maakt gebruik van je kennis en kunde én krijgt de kans je nog verder te ontwikkelen.

Ga naar de Pensioen vacatures

Meer informatie?

Svenja Busker

Senior Sourcing Consultant

s.busker@brunel.net

+31 6 23 63 8981

Upload je cv

Geen match? Laat je CV achter en wij zoeken de perfecte baan voor jou!

Upload je cv