Financial Talent Program

De springplank voor jouw carrière

Je staat aan het begin van jouw carrière, hebt lef en een vlotte babbel, toont initiatief en wilt alles uit de kast halen om succesvol te zijn. In jouw leven en zeker in jouw werk. Je weet dat jij talent hebt en staat daarom te popelen om grote stappen te zetten. Of liever nog, grote sprongen te wagen, op weg naar de top.

Speciaal voor talenten zoals jij hebben wij het Financial Talent Program opgezet.

TWEE JAAR KNALLEN

Het Financial Talent Program van Brunel is een intensief opleidingsprogramma van twee jaar waarin jij je ontwikkelt tot een onmisbare kracht in de financiële sector. Hoe?

 • Start direct bij een top financial (NL top 10)
  Je begint jouw opleiding met een twee dagen durend bootcamp Met ongeveer twintig andere talenten studeer je daar voor jouw eerste Wft-certficaat, afgewisseld met sport, ontspanning en goed eten. Daarna ga jij zo snel mogelijk aan de slag bij één van de beste financiële dienstverleners in Nederland. De meeste talenten draaien daar al binnen een week op volle kracht mee in een uitdagend project.

 • Train jouw kennis en skills
  Het Financial Talent Program geeft je alle gelegenheid om jouw talent te ontdekken en verder te ontwikkelen. Wellicht wil jij jouw communicatie-skills verbeteren? Een Scrumtraining of een extra Wft-certificaat om jouw vakkennis en inzetbaarheid te vergroten? Jij bepaalt; wij regelen het voor jou. Zodat je uitgroeit tot een bekwame en vakvolwassen professional.

 • Proef in verschillende ‘keukens’
  Brunel levert talenten aan de grootste en bekendste banken, verzekeraars, hypothecair dienstverleners en pensioenfondsen van Nederland. In deze twee jaar krijg je de mogelijkheid om bij die verschillende klanten ervaring op te doen. Met de zekerheid van een baan, zonder je vast te leggen bij één van hen. Je springt zo van opdracht naar opdracht, van kans naar kans.

 • Spar met jouw persoonlijke consultant
  Uiteraard bieden wij jou ook alle gelegenheid om je verder te ontwikkelen als mens en als professional. Daarom krijg je gelijk een eigen Brunel consultant. Gaandeweg stippelen jullie samen het pad voor de komende twee jaar uit. Uiteraard bepaal jij jouw route en de regelmaat waarmee jij spart met jouw consultant. Hij of zij is er om jou daarin maximaal te ondersteunen.

 • Regisseer jouw eigen succes
  Het Financial Talent Program biedt jou de springplank voor jouw carrière. De doordachte combinatie van trainingen, persoonlijke coaching, top-klanten en uitdagende projecten maken het verschil. Als je dan een beetje durf en skills toont, maak je de grootste sprongen en regisseer jij jouw eigen succes.

Direct naar de Financial Talent Program traineeships

 • Backoffice

  Backoffice

 • Bancair

  Bancair

 • Frontoffice

  Frontoffice

 • Hypotheken

  Hypotheken

 • Verzekeren

  Verzekeren

Ik in de financiële dienstverlening? Nee, dat had ik nooit gedacht. Als je een paar jaar geleden tegen mij zou zeggen dat ik hierin terecht zou komen, had ik je uitgelachen. Maar nu ben ik toch een YSP’er en ik moet eerlijk zeggen dat ik het ontzettend naar mijn zin heb!

Shannen van Aalst, FTP'er bij Brunel sinds November 2017

;
Financial Talents van Brunel

Meer lezen over FTP?

 • Alles leren over schade

  Alles leren over schade

 • De 1e maand van Finance trainee Marloes

  De 1e maand van Finance trainee Marloes

 • Van international business naar financiële dienstverlening

  Van international business naar financiele dienstverlening

 • Van international business naar financiële dienstverlening

  Van kinderpsychologie naar Rabobank

 • Van psychologie naar financiële dienstverlening

  Van psychologie naar financiele dienstverlening

Meer informatie? Neem contact op

WS

Willemijn Struik

Recruiter Insurance & Banking

w.struik@brunel.net

+316 53 81 98 91

Upload je cv

Wij zijn altijd op zoek naar talent. Stuur ons een open sollicitatie.

Upload je cv

Like it? Share it!