Insurance and banking carriere banken en verzekeringen vacatures

Bank vacatures

Ben jij een ster in achterhalen van de wens van de klant? Ga je op zoek naar uitdagingen en zie je waar mogelijkheden liggen? Lever je graag kwaliteit en ben je gedreven om steeds de passende financiële producten te vinden die aansluiten op de klantbehoefte?

Kortom: Weet jij als geen ander die vragen te stellen zodat je de match kan maken tussen vraag en aanbod? Dan zijn wij op zoek naar jou.

Jouw carrière bij Brunel

Bij Brunel krijg je de kans je snel te ontwikkelen binnen de top A-merken van Nederland. Denk daarbij aan bedrijven als Rabobank, ABN AMRO, ING en SNS Bank. Wij bieden je interim opdrachten in de Financiële dienstverlening en zorgen voor een baan die perfect bij je past. Daarbij krijg je de kans om door te groeien. Je volgt vakinhoudelijke opleidingen zoals Wft Basis, Consumptief Krediet, Schade Particulieren, Hypothecair Krediet en Vermogen en gaat aan de slag met je persoonlijke ontwikkeling.

Als professional in het bankwezen kom je in dienst bij Brunel en word je gedetacheerd in functies zoals Financieel Adviseur (particulier of kantoren),  Assistent Financieel Adviseur Particulieren, Financieel Adviseur Sociaal Domein, Adviseur Dagelijkse Bankzaken of Medewerker Transactieverwerking.

Is één van deze functies je op het lijf geschreven en is advies geven over financiële producten echt jouw ding? Neem dan snel contact op met een van onze consultants.

Ga naar de bank vacatures

Meer informatie?

Suzanne van den Berg

Suzanne van den Berg

Managing Consultant

s.van.den.berg@brunel.net

+31 40 25 78 204

Upload je cv

Geen match? Laat je CV achter en wij zoeken de perfecte baan voor jou!

Upload je cv