Insurance & Banking carrière

Fintech, Artificial Intelligence, verscherpte wet- en regelgeving…de financiële dienstverlening zal nooit uit veranderd zijn. En dat is nou precies wat deze sector zo interessant maakt. Financiën gaan ons allemaal aan, dus als financieel specialist sta je dicht bij jouw klanten en vervul je een schakelfunctie met een belangrijke missie: op weg naar een gezonde financiële toekomst.

Er wordt nogal wat van je gevraagd als financieel specialist, en daarom staat jouw loopbaan bij Brunel op nummer één. Waar je ook staat in je carrière, wij werken samen met jou aan een passend ontwikkelplan met de juiste ondersteuning en inspiratie. Of je nu als young professional interesse hebt in een traineeship of als ervaren specialist nog een extra Wft-certificaat wilt behalen, wij zorgen ervoor dat jij mee blijft groeien met topbedrijven binnen het bank- en verzekeringswezen.

Wij hebben een groot netwerk van opdrachtgevers met interessante en uitdagende projecten. Onze scope richt zich op Banking & Insurance, waardoor wij voor jou de beste kansen kunnen creëren. Zo bouw jij mee aan het onderscheidend vermogen van onze klanten én aan dat van jezelf. 

Brunel beschikt over waardevolle marktkennis en loopt voorop als het gaat om de nieuwste trends en ontwikkelingen.

Ben jij toe aan een stap met toekomstperspectief? Dan ben je toe aan Brunel. Solliciteer direct!

Brunel als jouw carrièrepartner?

Brunel biedt zowel interim opdrachten aan van gemiddeld zeven maanden, als een vast contract waarbij je gedetacheerd wordt op verschillende opdrachten. Je kunt dan kennis maken met heel veel bedrijven binnen de Nederlandse top 100. Wij begeleiden je bij elke stap en vinden het erg belangrijk dat jij je blijft ontwikkelen tot de professional die jij wilt zijn. Zo zijn er verschillende opleidingsmogelijkheden en besteden we aandacht aan zowel je hard- en soft skills als aan jouw vitaliteit. Ook organiseren we meetups met andere interimmers zodat je kennis up-to-date blijft en je met je collega's kunt sparren. Ons netwerk betekent ook dat je nooit zonder opdracht zit. Zie ons als een springplank om jouw talent te laten groeien!

Bekijk onze Insurance & Banking vakgebieden

 • Bancaire vacatures

  Bancair

 • Hypotheek vacatures

  Hypotheken

 • Pensioen en inkomen vacatures

  Pensioen en Inkomen

 • Schade vacatures

  Schade

Veel mensen weten niet hoe leuk het is om bij een bank te werken. Vergeleken met de horeca zijn de arbeidsvoorwaarden een stuk beter en je kunt jezelf op een breder vlak ontwikkelen

Martijn Stötefalk

Young Specialist Traineeship

Traineeship financiële dienstverlening

;
Brunel Winterfeest

Meer lezen over Insurance & Banking?

 • Listicle Martijn Stotefalk SSC

  Senior sourcing consultant Martijn

 • /nl-nl/blogs/2016/08/ysp-rabobank

  YSP trainee Olga

 • value

  YSP trainee Sanne

MvK

Mandy van Keijzerswaard

Business Unit Manager Insurance & Banking

m.van.keijzerswaard@brunel.net

+31 (0)6 30 63 05 87

Upload je CV

Wij zijn altijd op zoek naar talent. Stuur ons een open sollicitatie.

Upload je CV