Insurance en banking vacatures

Insurance & Banking: een wereld in beweging

Insurance & Banking is altijd in beweging. Ben jij toe aan de volgende stap in je carrière en wil jij meegroeien in deze dynamische wereld van banken, hypotheken, pensioen & verzekeringen? Zie je het zitten om bij opdrachtgevers in de Financiële Dienstverlening gedetacheerd te worden? En wil jij werken bij bedrijven als ING, Rabobank, ABN AMRO, SNS Bank of Hypotheek Visie? Dan komen wij graag met jou in contact. We hebben verschillende Insurance & Banking vacatures voor zowel professionals als starters.

Insurance & Banking vacatures in de spotlight

Wie ben jij?

Jij weet het juiste financiële product te matchen met de wens van je klant. Je levert kwaliteit, geeft integer advies en gaat voor de lange termijn in een klantrelatie. Jij weet precies wanneer je een hypotheek accepteert dan wel hoe je mensen ondersteunt in het kiezen van een hypotheek. Je geeft advies op maat en realiseert je daarbij wat de omvang en langlopende consequentie van deze financiële beslissing is. Je hebt een sterk inlevingsvermogen en overtuigingskracht. In je relatiebeheer denk je commercieel en met focus op het klantbelang. Voor ingewikkelde berekeningen draai je, je hand niet om, zodat je risico’s altijd goed inschat en het beste advies geeft.

Ontmoet de Insurance & Banking specialisten van Brunel

Insurance & Banking vakgebieden

Brunel als jouw carrièrepartner?

Via Brunel kun je op vaste of interim opdrachten aan de slag. Wij detacheren je binnen verschillende organisaties zodat je kennis opdoet bij heel veel bedrijven binnen de Nederlandse top A-merken. Met ons grote netwerk ben je steeds verzekerd van een opdracht. Wij begeleiden je bij elke stap en vinden het erg belangrijk dat jij je blijft ontwikkelen tot de professional die je wilt zijn. In verschillende opleidingen besteed je aandacht aan zowel je hard- en soft skills als aan je vitaliteit. Je ontmoet in meet-ups de andere Brunel professionals zodat je kennis up-to-date blijft en je met je collega's kunt sparren. Zie ons als een springplank om jouw talent te laten groeien!

Meer lezen?

Yke Hoekstra

Managing Consultant

y.hoekstra@brunel.net

+31 6 20546879

Upload je CV

Laat je CV achter en wij vinden de perfecte match voor jou!

Upload je CV