Een carrière Insurance & Banking?

Insurance & Banking is altijd in beweging. Wil jij meegroeien in deze dynamische wereld van Banken, Hypotheken, Pensioen & Inkomen en Schade? Wij hebben verschillende vacatures in verschillende vakgebieden. 

Jij weet het juiste financiële product te matchen met de wens van je klant. Je levert kwaliteit, geeft integer advies en gaat voor de lange termijn in een klantrelatie. Jij weet precies wanneer je een hypotheek accepteert dan wel hoe je mensen ondersteunt in het kiezen van een hypotheek. Je geeft advies op maat en realiseert je daarbij wat de omvang en langlopende consequentie van deze financiële beslissing is. Je hebt een sterk inlevingsvermogen en overtuigingskracht. In je relatiebeheer denk je commercieel en met focus op het klantbelang. Bij schadeadvies of
acceptatie werk je servicegericht en heb je een oog voor detail. Voor ingewikkelde berekeningen draai je, je hand niet om, zodat je risico’s altijd goed inschat en het beste advies geeft.

Voel jij je thuis in de financiële dienstverlening, ben je analytisch sterk en werk je zorgvuldig? Dan zijn wij op zoek naar jou. We hebben verschillende Insurance & Banking vacatures voor zowel professionals als starters.

Ben jij toe aan de volgende stap in je carrière en wil je, je graag verder ontwikkelen? Zie je het zitten om bij opdrachtgevers in de Financiële Dienstverlening gedetacheerd te worden? Lijkt het je leuk om te werken bij bedrijven als ING, Rabobank, ABN AMRO, SNS Bank of Hypotheek Visie? Dan komen wij graag met jou in contact.

Bekijk onze Insurance & Banking vakgebieden

 • Bancaire vacatures

  Bancair

 • Hypotheek vacatures

  Hypotheken

 • Pensioen en inkomen vacatures

  Pensioen en Inkomen

 • Schade vacatures

  Schade

Brunel als jouw carrièrepartner?

Via Brunel kun je op vaste of interim opdrachten aan de slag. Wij detacheren je binnen verschillende organisaties zodat je kennis opdoet bij heel veel bedrijven binnen de Nederlandse top A-merken. Met ons grote netwerk ben je steeds verzekerd van een opdracht. Wij begeleiden je bij elke stap en vinden het erg belangrijk dat jij je blijft ontwikkelen tot de professional die je wilt zijn. In verschillende opleidingen besteed je aandacht aan zowel je hard- en soft skills als aan je vitaliteit. Je ontmoet in meet-ups de andere Brunel professionals zodat je kennis up-to-date blijft en je met je collega's kunt sparren. Zie ons als een springplank om jouw talent te laten groeien!

Traineeship Banken en Verzekeringen

Traineeship banken en verzekeringen

Opleidingsprogramma Hypotheken

Opleidingsprogramma Hypotheken

Meer lezen over Insurance & Banking?

 • Listicle Martijn Stotefalk SSC

  Senior sourcing consultant Martijn

 • /nl-nl/blogs/2016/08/ysp-rabobank

  YSP trainee Olga

 • value

  YSP trainee Sanne

MvK

Mandy van Keijzerswaard

Business Unit Manager Insurance & Banking

m.van.keijzerswaard@brunel.net

+31 (0)6 30 63 05 87

Upload je CV

Wij zijn altijd op zoek naar talent. Stuur ons een open sollicitatie.

Upload je CV