Young Professional Insurance

Binnen het Insurance vakgebied krijg je te maken met verschillende situaties die vragen om een scherpe, analytische behandeling. Denk bijvoorbeeld aan de keuzes die je maakt als het gaat om het accepteren van risico’s, het al dan niet uitkeren bij schade en het geven van het juiste advies. En dan hebben we het nog niet gehad over het correct omzetten van een verzekeringsportefeuille bij een overname. Gelukkig is secuur werken wel aan jou besteed.

Solliciteer direct

Jouw onboarding programma als Young Professional Insurance

Omdat jij pas tevreden bent als alles goed geregeld is, kan het best zijn dat je je al hebt verdiept in traineeships en startersfuncties binnen de financiële dienstverlening. Bij Brunel denken we graag met je mee over welke verzekering vacatures het beste bij je passen. Voor nu, maar zeker ook voor later. Want zoals jij de zaken graag goed regelt voor je klanten, regelen wij het graag goed voor jou. Dus als jij op zoek bent naar een mooie carrière op het gebied van schade, inkomen of pensioenen, dan ben je bij Brunel verzekerd van:

  • Een marktconform startsalaris dat met je ontwikkeling meegroeit
  • De zekerheid van een contract, inclusief fijne arbeidsvoorwaarden
  • De kans om diverse Wft-certificaten te behalen op onze kosten
  • Interessante kortingen op het gebied van verzekeringen, cultuur en sport

Bij Brunel kun je als Young Professional Insurance zowel vast als tijdelijk in dienst komen. Wij bieden jou de gelegenheid om diverse trainingen te volgen en certificaten te behalen, zoals Wft Basis, Wft Schade Particulier en Wft Schade Zakelijk. Daarnaast bespreek je met je Brunel-consultant waar jouw volgende werkplek is: Achmea, Aon, Delta Lloyd of a.s.r., om maar wat voorbeelden te noemen. Of je nu start in een junior functie als acceptant, Schadebehandelaar of Relatiebeheerder, voor jou staat het klantbelang voorop. En dat je in de verzekeringswereld altijd te maken hebt met technologische ontwikkelingen en dynamiek, spreekt jou alleen maar aan. Van eenvoudige NAW-mutaties via het aanmaken van een polis tot en met complexe expiraties, jij zorgt ervoor dat alles goed en tijdig geregeld wordt. Benieuwd naar hoe wij ervoor zorgen dat alles voor jouw Insurance carrière goed geregeld wordt? Neem contact op; wij vertellen het je graag!

Ontdek jouw mogelijkheden bij Brunel 

Kom op gesprek en geef samen met Brunel richting aan je toekomst

Solliciteer direct

Meer weten? Neem contact op met: