Young Finance Professional

Als Young Professional doelgerichte stappen zetten naar een specialisme in de financiële dienstverlening. Hoe je dat doet? Met een ontwikkelprogramma op maat. Aan de hand van diverse gesprekken, een persoonlijkheidstest en jouw ambities helpen wij je bij het maken van de juiste keuzes. Zo bepalen we samen de route die jou brengt waar je wil zijn. Brunel is dé springplank voor jouw carrière!

Ja, ik heb interesse

Bekijk de ervaringen van Young Finance Professionals

''Na de Hogere Hotelschool ben ik via Brunel begonnen als Servicedeskmedewerker. Die eerste maanden heb ik naast mijn opdracht vier Wft-certificaten behaald. Daardoor stroomde ik supersnel door naar een functie als MKB-accountmanager bij een grootbank.''

Wat heeft Brunel jou te bieden?

Waar je ook kijkt, de financiële dienstverlening verandert continu. Links schieten de FinTech startups als paddenstoelen uit de grond, terwijl rechts nieuwe vormen van financiering zoals crowdfunding en co-sourcing terrein veroveren. Verder zie je dat ook de doorontwikkeling van InsurTech niet bepaald stilstaat. En kijk je achterom, dan zie je dat sommige banken kampen met een IT-legacy die dringend aan vernieuwing toe is. 
Deze ontwikkelingen zorgen ervoor dat onze opdrachtgevers op zoek zijn naar een nieuw soort specialist. Professionals die beschikken over andere competenties en een mindset die gericht is op verandering en optimalisatie van de klantbeleving. Hiervoor faciliteren we bij Brunel een smart ontwikkeltraject van 12 maanden. Dit traject bevat alle handvatten en trainingen (soft skills én hard skills) die nodig zijn om een gecertificeerd, gediplomeerd en getraind professional te worden:

  • De DISC Professional Training
  • De Lean Yellow Belt (Operations) Training
  • De tweedaagse training Persoonlijk Leiderschap
  • Wft Basis, Wft Hypothecair Krediet, Wft Schade Particulier, Wft Schade Zakelijk, Wft Inkomen 

Na een jaar heb je als Young Professional Finance dus al heel wat bereikt. Maar daar stopt het niet: afhankelijk van de richting die je kiest, kun je je kennis en vaardigheden verder verrijken door middel van:

  • Scrum-/Agile-trainingen
  • De tweedaagse training Situationeel Leidinggeven
  • Trainingen in Presentatievaardigheden
  • Diverse andere vakgerelateerde trainingen die aansluiten op jouw ambitie
  • Overige Wft’s die in de lijn van jouw ambitie liggen

Of je dit traject nu ziet als een Traineeship of een ontwikkelprogramma, het resultaat is hetzelfde: tijdens ieder project breng je jezelf verder. Zowel op het gebied van uitdagingen als op het vlak van skills en knowledge. Klaar voor een grote sprong? Bekijk direct de mogelijkheden én onze actuele Finance & Risk vacatures!

Andere opleidingstrajecten

Bekijk ook andere opleidingsmogelijkheden bij bijvoorbeeld Achmea of ABN Amro.

Opleidingstraject Achmea Personenschade

ABN AMRO Finance Talent Programme

Direct resultaat?

Solliciteer nu!

Meer informatie? Neem contact op met:

Philip Kramer

Sales Consultant Finance & Risk

+31 6 57853717