Start het traineeship banken en verzekeringen bij Brunel

Young Professionals in de financiële dienstverlening

Als Young Professional doelgerichte stappen maken richting een specialisme in de financiële dienstverlening. Hoe? Met een op maat gemaakt programma. Wij leren je goed kennen en aan de hand van diverse gesprekken en een persoonlijkheidstest helpen wij je bij het maken van de juiste keuzes. Samen stippelen we het pad uit waarin jij je ontwikkelt tot een onmisbare kracht in de financiële dienstverlening. Brunel is dé springplank voor jouw carrière!

Na de Hogere Hotelschool ben ik via Brunel begonnen als Servicedeskmedewerker. Die eerste maanden heb ik naast mijn opdracht vier Wft-certificaten behaald. Daardoor stroomde ik supersnel door naar een functie als MKB-accountmanager bij een grootbank.

Jochem, Accountmanager

Wat heeft Brunel jou te bieden?

Als Young Professional ga je aan de slag en maak jij doelgerichte stappen richting een specialisme in de financiele dienstverlening. Samen met jou zorgen we voor een op maat gemaakt programma. We tekenen het pad uit waarin jij je ontwikkelt tot een onmisbare kracht in de financiële dienstverlening. Hoe?

 • Start direct bij een topbedrijf
  Je begint met het behalen van je Wft Basis-certificaat via thuisstudie. Daarna ga jij aan de slag bij een toonaangevende financiële dienstverlener. Het specialisme kies je zelf; denk aan acceptatie- of beheerrollen, hypotheekadvies, een stap binnen corporate banking of een uitdaging op het gebied van schade in de verzekeringsbranche.

 • Train jouw kennis en skills
  Dit op maat gemaakte traject geeft jou de gelegenheid om je talenten te ontdekken en verder te ontwikkelen. Wil je je communicatie-skills verbeteren? Een Scrumtraining of een extra Wft-certificaat om je inzetbaarheid te vergroten? Jij bepaalt; wij regelen het voor je. Zodat jij uitgroeit tot een bekwame en vakvolwassen professional.

 • Proef in verschillende keukens
  Brunel werkt samen met de grootste en bekendste banken, verzekeraars en hypothecair dienstverleners van Nederland. Jij krijgt de mogelijkheid om bij verschillende opdrachtgevers ervaring op te doen, in het tempo dat bij jouw ontwikkeling past. Baanzekerheid dus, zónder je vast te leggen. Zo spring je van opdracht naar opdracht, van kans naar kans.

 • Spar met je persoonlijke consultant
  Graag bieden we je alle ruimte om je verder te ontwikkelen, als professional én als mens. Daarom heb je bij ons vanaf dag één je eigen Brunel-consultant. Gaandeweg stippelen jullie samen jouw carrière verder uit. Waarbij jij de route bepaalt en de consultant er is om jou maximaal te ondersteunen.

 • Regisseer je eigen succes
  Als Young Finance Professional kies je voor de beste springplank voor jouw carrière. De goed doordachte combinatie van trainingen, persoonlijke coaching, top-opdrachtgevers en uitdagende projecten maken het verschil. Zo maak jij de grootste sprongen en regisseer je je eigen succes!

Andere opleidingstrajecten

Bekijk ook andere opleidingsmogelijkheden bij bijvoorbeeld Achmea of ABN Amro.

Achmea personenschade letselschade opleining
Het opleidingstraject

Opleidingstraject Achmea Personenschade

Finance talent programme ABN AMRO
ABN AMRO Finance Talent Programme

ABN AMRO Finance Talent Programme

Meer informatie? Neem contact op met:

Leslie Fraser

Recruiter Finance & Risk

l.fraser@brunel.net

+31 6 13 87 01 45

LinkedIn

Meer lezen?

Like it? Share it!