Young Professional Personal Finance

Financieel gezond zijn: je gunt het jezelf, maar anderen natuurlijk ook. Als Young Professional Personal Finance maak je dit mogelijk. Enerzijds ga je voor een kickstart van je carrière in de financiële dienstverlening. Anderzijds zorg je ervoor dat de mensen die jij voorziet van informatie en advies, daar alleen nog maar beter van gaan slapen.

Solliciteer direct

Start je carrière als Personal Finance Professional

De woningmarkt is nog steeds booming, en dat blijft ook nog wel even zo. Als Medewerker Hypotheken krijg jij de kans om ervaring op te doen bij diverse bekende banken en kredietverstrekkers. Zo leer je binnen no time de kneepjes van het vak én heb je een rol waarin je dicht bij je klanten staat. Je loopt in deze klantcontactrol letterlijk een tijdje met ze mee en krijgt ook een heel persoonlijk inkijkje in hun levens. En dat is nog niet alles, want als Young Professional Personal Finance kun je bij Brunel ook nog eens rekenen op:
  • Intensieve loopbaanbegeleiding van je eigen Brunel-consultant
  • Een heel fijn startsalaris dat met je meegroeit naarmate jij je ontwikkelt
  • Diverse bonusmogelijkheden en een gunstige reiskostenvergoeding
  • De kans om diverse Wft-certificaten op onze kosten te behalen
  • Een breed aanbod van (aanvullende) opleidingen, trainingen en workshops

Je gaat bij een van onze opdrachtgevers aan de slag als Medewerker Hypotheken of Adviseur Dagelijkse Bankzaken. Dit betekent dat jij de financiële situatie van je particuliere klanten zorgvuldig onder de loep neemt voordat je de juiste informatie verstrekt of advies geeft. Het nemen van een hypotheek is voor de meeste mensen namelijk een emotionele beslissing. Daarnaast is er dankzij slimme domotica-oplossingen steeds vaker sprake van contact via beeldbankieren. Sensitiviteit en goede communicatieve vaardigheden zijn dus belangrijk in deze functie. Heb je inmiddels je Wft Basis-certificaat op zak, aangevuld met Wft Hypothecair Krediet, Wft Schade Particulier of Wft Consumptief Krediet? Dan is dat mooi meegenomen. Is dit nog niet het geval, dan zorgen wij ervoor dat jij je ontbrekende Wft-certificaat kunt behalen. Klinkt dit goed? Neem contact met ons op; wij vertellen je graag meer!

Direct resultaat?

Solliciteer nu!

Meer weten? Neem contact met me op!

Rosalie Schraven

Junior Sales Consultant

+31 6 23 63 31 84