Young Professional Corporate Banking

Zakelijk succes begint altijd met een ondernemingsplan. En een tot in detail uitgewerkte financiering, natuurlijk. Hier speel jij als Young Professional Corporate Banking een belangrijke rol in. Of het nu gaat om een start-up of een ervaren ondernemer, als adviseur zorg jij ervoor dat alles voor jouw zakelijke klanten tot in de puntjes geregeld wordt.

Solliciteer direct

Begin je carrière in de financiële dienstverlening

Zoals een bank investeert in het ondernemersplan van een bekende klant of van een startende ondernemer, zo investeert Brunel in jouw carrière. Wij bieden je namelijk de kans om ervaring op te doen bij diverse opdrachtgevers. Of je nu een commerciële of een financiële opleiding hebt afgerond, binnen Corporate Banking kun je meerdere kanten op. En er is meer. Wat dacht je bijvoorbeeld van:

  • Werken bij diverse toonaangevende bancaire instellingen
  • De zekerheid van een contract – mét aantrekkelijke voorwaarden
  • Een persoonlijk opleidingstraject met aandacht voor hard én soft skills
  • Korting op het theater, de bioscoop en je sportschoolabonnement

Groeien kan op meerdere manieren; zowel in de lijn als in de breedte of de diepte. Zo zijn er mogelijkheden als Junior Adviseur Zakelijk, Junior Specialist MKB, Medewerker KCC Zakelijk of Junior Adviseur Bedrijfsovernames. Met alle kennis en ervaring die je opdoet verleg je je interesse wellicht naar risicobeheer of het voorkomen van fiscale fraude. Is er nog een bepaald Wft-certificaat dat je mist, is het tijd voor PE-punten of ben je toe aan een training op het gebied van CDD Awareness? Wij faciliteren het voor je. Want zoals jij vindt dat de business van jouw zakelijke klanten moet groeien, zo vinden wij dat jij moet kunnen blijven groeien. Vind jij dat ook? Wij horen het graag!

Direct resultaat?

Solliciteer nu!

Meer weten? Neem contact op!

Casper ten Hove

Recruitment Consultant

+31 6 13785232