Risk Retail Banking

Kredietwaardigheid, betalingsregelingen, hypotheekacceptaties... Bij de Risk Retail Banking-richting van de hypotheeksector komt een hele eigen kant kijken. Kritische analyses en functioneel klantcontact scheppen orde in de chaos. Dat moet wel, want het verstrekken van hypotheken brengt heel wat risico’s met zich mee. In jouw overwegingen neem je daarom ieder risico mee: wordt het een goedkeuring of afwijzing? Conform je Wft-kennis stuur je banken steeds de goede kant op. Banken, maar óók jezelf. 

Vacatures Hypotheekacceptant Vacatures Bijzonder Beheer

Succes in je hypothecaire carrière

Als specialist in acceptaties of bijzonder beheer kijk je kritisch naar ieder dossier dat je voor je krijgt. Accuratesse en betrouwbaarheid zijn in jouw vak immers essentieel. Al neem je iedere acceptatieaanvraag of aanmelding van een betalingsachterstand oordeelvrij door. Je doet pas een uitspraak ná stevige analyses en onderzoek. Die vormen immers de basis voor succes in je vak! En dat succes wil je natuurlijk ook voor de rest van je carrière. Als hypotheek-expert bij Brunel krijg je daarom meer dan alleen fijne loonstrookjes. Je kunt ook rekenen op:

  • Opdrachtgarantie als hypotheek-expert bij toonaangevende organisaties
  • Carrièrebegeleiding van een vaste Brunel Finance & Risk-consultant
  • Opleidings- en trainingsmogelijkheden in je vakgebied op onze kosten
  • Diverse doorgroeimogelijkheden, uiteraard mét duidelijk winstoogmerk

Als hypotheek-specialist heb je doorlopend te maken met financiële risico’s. Waarom zou je er daar nog meer aan toevoegen? Bij Brunel in dienst profiteer je van zekerheid zonder in te leveren op flexibiliteit. Zo kun je met jouw contract aan de slag als Hypotheekacceptant of Medewerker Bijzonder Beheer, waarin jij je vanzelfsprekend verder kunt ontwikkelen. Welke keuze je maakt is volledig aan jou. Als wij één risico namelijk niet willen nemen, dan is het wel dat jij op de verkeerde plek terechtkomt.

Benieuwd hoe je dat als hypotheek-expert vormgeeft bij Brunel? Neem contact met ons op. Carrièresucces gegarandeerd!

Meer informatie? Neem contact met op met:

Elwin de Jong

Sales Consultant

+31 6 20 57 35 10

Geen match? Laat je CV achter en wij vinden de perfecte baan voor jou!

Upload je cv