Risk Professional

Ben jij een ster in risicoanalyse en houd je ervan complexe vraagstukken op te lossen? Ben jij een professional die op basis van grondig onderzoek een gedegen advies uitbrengt? Kortom: ben jij de adviseur die kansen creëert door risico’s af te wegen? Dan zijn wij op zoek naar jou.

Risk Professional bij Brunel

Als Risk Professional bij Brunel krijg je de kans je snel te ontwikkelen binnen de top A-merken van Nederland. Denk daarbij aan bedrijven als KPN, Koninklijke BAM, Rabobank, ABN AMRO, ING, Bosch, Philips en Friesland Campina. Wij bieden je interim opdrachten in verschillende sectoren, zoals de financiële dienstverlening, telecom, FMCG, bouw & infra of energie. Wij vinden een opdracht voor je die bij je past en je krijgt de kans om door te groeien. 

Wij bieden je een baan met inhoud waarin je wordt uitgedaagd en die aansluit op jouw kennis en kunde. Je komt terecht bij organisaties die investeren in een goede werksfeer en hebt opdrachtgarantie. Daarnaast mag je rekenen op een goed salaris.

Voorbeelden van opdrachten

Als Risk Professional kom je in dienst bij Brunel en word je gedetacheerd in functies zoals Risk Manager, Business Analist, Audit & Risk Manager, Proces Manager, Financiering Specialist, Operationeel Risico Manager, Project Manager of Project Management Officer.

Persoonlijke ontwikkeling

Je volgt vakinhoudelijke opleidingen aan instituten als NIBE en GARP en gaat daarnaast aan de slag met je persoonlijke ontwikkeling.

Nieuwsgierig?

Is een van deze functies je op het lijf geschreven en is risicomanagement echt jouw ding? Neem dan snel contact op met een van onze consultants. Wij spreken jou graag!


vacatures voor Risk

  Meer informatie?

  Alternate Tekst voor deze contact person

  Nathalie Ham

  Managing Consultant

  n.ham@brunel.net

  +31 6 53440740

  Upload je cv

  Wij zijn altijd op zoek naar talent. Stuur ons een open sollicitatie.

  Upload je cv