Personal Finance

Fintech en Artificial Intelligence veroveren de financiële wereld, en hoe groot is de impact van die verscherpte wet- en regelgeving eigenlijk? De financiële dienstverlening is altijd in beweging, en dat is precies wat deze sector zo interessant maakt. Geldzaken gaan ons allemaal aan, dus in dit specialisme sta je altijd dicht bij je klanten en vervul je een schakelfunctie met een belangrijke missie: een gezonde financiële toekomst.

Personal Finance vacatures

Financiën gaan ons allemaal aan

Als financieel adviseur kun je heel wat kanten op: sparen, vermogen, beleggen, hypotheken…daarbij vraagt iedere fase in het leven van een klant om een andere vorm van advies.
Er wordt dus best wat van je gevraagd als financieel specialist, en daarom staat jouw loopbaan bij Brunel op nummer één. En dat ziet er als volgt uit:

  • Je doet kennis en ervaring op bij meerdere opdrachtgevers, mét een vast contract
  • Je ontvangt een fijn salaris, te vermeerderen met diverse bonusopportunity’s
  • Je behaalt diverse (aanvullende) vakgerelateerde certificaten op onze kosten (Zoals diverse Wft’s, Erkend Hypothecair Planner en Erkend Hypothecair Adviseur)
  • Je ontwikkelt jezelf en groeit door. In een specialisatie, in de lijn of allebei? Dat bepaal jij!
Wij beschikken over een groot netwerk van opdrachtgevers met interessante en uitdagende projecten. Onze scope richt zich op bancaire organisaties, waardoor wij voor jou de beste kansen kunnen creëren. Heb je interesse in de functie van Financieel Adviseur? Misschien liggen jouw ambities eerder bij een rol als Vermogensbeheerder of Beleggingsadviseur. Of je nu op zoek bent naar een springplank voor je carrière, een switch of aan meer verdieping binnen je vakgebied, met Brunel bouw jij mee aan het onderscheidend vermogen van onze klanten én aan dat van jezelf.

Dus ben jij als Junior, Medior of Senior Finance Professional toe aan een stap met toekomstperspectief? Dan is de eerste stap aan jou. Neem contact met ons op en wij vertellen je graag met welke opdrachtgevers en bedrijven we samenwerken. Van jou horen we graag wat je plannen en ambities zijn, zodat we er samen werk van kunnen maken. Hoe Lean wil je het hebben? 

Meer weten? Neem contact met me op!

Chris Blankestijn

Managing Consultant

+31 6 57 58 52 87

Geen match? Laat je CV achter en wij vinden de perfecte baan voor jou!

Upload je cv