Business controller vacatures

Bij jou lopen projecten altijd geordend, zeker tijdens jouw werk in de bancaire sector. Met jouw verstand van financiële zaken en je natuurlijke gevoel voor leiderschap schakel je bovendien makkelijk tussen het managementteam en de rest van je collega’s. Kortom, je bent een geboren Business Controller.

 

Bekijk hier alle Business Controller vacatures

Jouw werkzaamheden als Business Controller

Stap je bij ons in als Business Controller, dan ga je aan de slag bij de meest uiteenlopende instellingen. Waar je ook terechtkomt, je hebt één hoofdtaak: het op orde houden van de financiële huishouding. Zo zorg je er bijvoorbeeld voor dat de administratie efficiënt verloopt en dat de financiële stand van zaken altijd klopt met de papieren.

Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de cyclus van planning en control binnen het bedrijf. Dat betekent dat je de eindverantwoordelijke bent voor de financiële rapportages, winst- en verliesrekeningen, balansen, investeringsanalyses, jaarrekeningen en de planning voor de lange termijn.

Verder is goed contact het sleutelwoord in jouw functie. Je adviseert het managementteam helder over financiële zaken en je hebt korte lijnen met de accountant van het bedrijf. En vanwege het goede contact met je collega’s weet je precies welke projecten er spelen binnen de organisatie, zodat je daar zonder problemen budgettair gezien rekening mee houdt.

Wat je van ons mag verwachten

Je hebt bij Brunel dus een behoorlijk gevarieerde functie. Maar daar blijft het niet bij. Wij werken namelijk met interessante arbeidsvoorwaarden, zoals:

  • Een goed salaris
  • Kans op diverse bonussen
  • Een goede pensioenregeling
  • Korting op culturele en sportieve uitjes

Maar je bent vast het meest geïnteresseerd in onze opleidingskansen. Je stapt bij ons namelijk in een opleidingstraject dat je zelf samenstelt. We hebben een nogal breed aanbod aan cursussen waarmee je zowel qua soft skills als qua hard skills nog beter wordt in je vak. Misschien zie je door de cursusbomen het bos niet meer… Klop dan even aan bij je vaste consultant voor advies op maat! Je consultant zorgt er trouwens ook voor dat je altijd terechtkomt bij een opdrachtgever waar je optimaal gebruikmaakt van je nieuwe kennis en skills. Wil je niet weg bij je huidige bedrijf? Dan bespreekt je consultant samen met jou en de opdrachtgever welk takenpakket bij jouw ontwikkeling past.

Toch niet je roeping?

Misschien zie je de functie van Business Controller toch niet helemaal zitten. Geeft niet, kan gebeuren. We hebben nog genoeg andere aantrekkelijke vacatures openstaan. Staat jouw droombaan er niet tussen? Wat niet is, kan nog komen… Maak een My Brunel account aan, dan blijf je op de hoogte van ons aanbod.

Of stuur ons een open sollicitatie! We hebben vast wel een opdrachtgever in ons netwerk die staat te springen om jouw expertise. En als dit niet zo is, dan vinden we er wel een.

Meer weten? Neem contact op met:

Lisanne de Haan

Sourcing Consultant, Finance & Risk

+31683042142

Geen match? Laat je CV achter en wij zoeken de perfecte baan voor jou!

Upload CV