Control Professional

Word jij gedreven door cijfers, het sturen op business doelstellingen en bewaak je graag de financiële balans en het bedrijfsproces van een organisatie?Kortom: ben jij de controller die als businesspartner wordt gezien en die gevraagd, maar ook ongevraagd de business adviseert? Of ben jij de accountant die de stap naar control wil maken? Dan zijn wij op zoek naar jou.

Control Professional bij Brunel


Brunel biedt Control Professionals de kans om op korte termijn veel ervaring op te doen bij de top A-merken van Nederland en in verschillende sectoren, zoals de financiële dienstverlening, telecom, FMCG, bouw & infra of energie. Wij vinden een opdracht voor je die bij bedrijven als KPN, Koninklijke BAM, Rabobank, ABN AMRO, ING, Bosch, Philips en Friesland Campina. Je krijgt binnen deze organisaties de kans om door te groeien. 

Wij bieden je een uitdagende baan met inhoud die aansluit op jouw kennis en kunde. Daarnaast heb je opdrachtgarantie, ontvang je een goed salaris en krijg je een plek in organisaties die investeren in een goede werksfeer.  

Voorbeelden van opdrachten

Als Control Professional kom je in dienst bij Brunel en word je gedetacheerd in functies zoals Business Controller, Financial Controller, Proces Controller, Assistant Controller, Financieel Adviseur of Project Contoller. Je gaat aan de slag bij bedrijven als KPN, Koninklijke BAM, Rabobank, ABN AMRO, ING, Bosch, Philips en Friesland Campina.

Persoonlijke ontwikkeling

Je volgt vakinhoudelijke opleidingen aan instituten als Alex van Groningen en gaat daarnaast aan de slag met je persoonlijke ontwikkeling.

Nieuwsgierig?

Zie jij een baan bij deze bedrijven wel zitten, is een van deze functies helemaal voor jou weggelegd en heb jij bovenmatige interesse in Control? Maak dan snel een afspraak met een van onze consultants. Wij spreken jou graag!


Vergelijkbare vacatures

  Meer informatie?

  Florien van Schoonhoven

  Sourcing Consultant

  f.van.schoonhoven@brunel.net

  +31622021789

  Upload je cv

  Wij zijn altijd op zoek naar talent. Stuur ons een open sollicitatie.

  Upload je cv