Control Professional vacatures

Word jij gedreven door cijfers, het sturen op business doelstellingen en bewaak je graag de financiële balans en het bedrijfsproces van een organisatie?Kortom: ben jij de controller die als businesspartner wordt gezien en die gevraagd, maar ook ongevraagd de business adviseert? Of ben jij de accountant die de stap naar control wil maken? Dan zijn wij op zoek naar jou. Bekijk de control vacatures.

Bekijk de vacatures

Control Professional bij Brunel


Brunel biedt Control Professionals de kans om op korte termijn veel ervaring op te doen bij de top A-merken van Nederland en in verschillende sectoren, zoals de financiële dienstverlening, telecom, FMCG, bouw & infra of energie. Wij vinden een opdracht voor je die bij bedrijven als KPN, Koninklijke BAM, Rabobank, ABN AMRO, ING, Bosch, Philips en Friesland Campina. Je krijgt binnen deze organisaties de kans om door te groeien. 

Wij bieden je een uitdagende baan met inhoud die aansluit op jouw kennis en kunde. Daarnaast heb je opdrachtgarantie, ontvang je een goed salaris en krijg je een plek in organisaties die investeren in een goede werksfeer.  

Voorbeelden van opdrachten

Als Control Professional kom je in dienst bij Brunel en word je gedetacheerd in functies zoals Business Controller, Financial Controller, Proces Controller, Assistant Controller, Financieel Adviseur of Project Contoller. Je gaat aan de slag bij bedrijven als KPN, Koninklijke BAM, Rabobank, ABN AMRO, ING, Bosch, Philips en Friesland Campina.

Persoonlijke ontwikkeling

Jouw ontwikkeling op zowel persoonlijk als professional vlak staat bij ons voorop. Om deze reden investeren we in training- en opleidingsmogelijkheden die positief bijdragen aan de verdere groei in jouw finance carriere. Je volgt vakinhoudelijke opleidingen aan instituten als Alex van Groningen, denk hierbij aan o.a. SAP, Excel en Business Intelligence for Financials, IFRS en GAAP Essentials en Controller als Business Partner. Daarnaast ga je aan de slag met je persoonlijke ontwikkeling middels trainingen op het gebied van o.a. Persoonlijk Leiderschap, Timemanagement, Effectief Communiceren, Psychologie achter Gedrag en Situationeel Leidinggeven.

Nieuwsgierig?

Zie jij een baan bij deze bedrijven wel zitten, is een van deze functies helemaal voor jou weggelegd en heb jij bovenmatige interesse in Control? Maak dan snel een afspraak met een van onze consultants. Wij spreken jou graag!


Meer informatie?

Lisanne de Haan

Sourcing Consultant, Finance & Risk

+31683042142