Compliance Professional vacatures

Ben jij een echte compliance expert? Geloof je in de kracht van analyse en inhoud? Volg je de ontwikkelingen en wetgeving in het vakgebied op de voet? Vertaal je de wetgeving door naar een beleid en de operatie en breng je je advies overtuigend over?

Kortom: ben jij de adviseur die weet hoe belangrijk controleren en handhaven is wanneer je als organisatie wilt voldoen aan de regels? Dan zijn wij op zoek naar jou.

Compliance Professional bij Brunel

Als Compliance Professional bij Brunel ga je interim aan de slag bij de top A-merken van Nederland, zoals KPN, Koninklijke BAM, Rabobank, ABN AMRO, ING, Bosch, Philips en Friesland Campina. Je maakt kennis met verschillende sectoren, zoals de financiële dienstverlening, telecom, FMCG, bouw & infra of energie. Wij vinden een opdracht voor je die bij je past en je krijgt de kans om door te groeien. 

Wij bieden je een goed salaris, opdrachtgarantie en een plek in organisaties die in de werksfeer investeren. Maar nog belangrijker: je kunt rekenen op uitdagend en inhoudelijk werk dat aansluit op jouw kennis en kunde. 

Voorbeelden van opdrachten

Als Compliance Professional kom je in dienst bij Brunel en word je gedetacheerd in functies zoals Compliance Officer, Customer Due Diligence Analist, Know Your Customer Analist, Financial Economic Crime Specialist of Anti Money Laundering Professional.

Persoonlijke ontwikkeling

Je volgt vakinhoudelijke opleidingen aan instituten als Het Nederlands Compliance Instituut en ACAMS en gaat daarnaast aan de slag met je persoonlijke ontwikkeling.

Nieuwsgierig?

Herken jij jezelf in een van deze functies en is compliance jouw passie? Ontwikkel jij je net zo snel als de regels en wetgeving en volg je steeds de laatste compliancy trends? Maak dan snel kennis met een van onze consultants. Wij spreken jou graag!


Meer informatie? Ik help je graag verder

Leonie Comello

Senior Consultant Finance Risk & Compliance bij Brunel

l.comello@brunel.net

06 53 27 30 46

LinkedIn profile

Like it? Share it!