Compliance Professional vacatures

Uitdaging zoek jij in complexe financiële dossiers. Je achterhaalt graag datgene wat nog onbekend is, of onvoldoende concreet: aan grijze gebieden heb jij in jouw vak geen boodschap. Met de strikte wetgeving in het achterhoofd behandel jij ieder dossier alsof het je laatste is. Je ziet het compliance vakgebied niet als een verplichting, maar als een logische plicht om burgers en bedrijven te beschermen. Daarom spreekt het specialisme Compliance je zo aan.

Bekijk de Compliance vacatures

CDD-onderzoek voor jouw carrière 

Zie jij ergens een vraag, dan ga je op zoek naar een oplossing. Wat jouw carrière betreft is dat niet anders. Jouw analyses en bevindingen zijn tenslotte allesbepalend voor het verloop daarvan. Kristalheldere feiten, daar baseer jij je keuzes op. Dat de vraag naar Compliance Officers maar blijft stijgen is je vast niet ontgaan. In feite kun jij overal wel aan de slag! Waarom je dan voor Brunel kiest? Als Compliance specialist via Brunel:

  • Kies je zelf uit een breed portfolio aan toonaangevende opdrachtgevers
  • Wissel je diverse CDD-projecten af met de zekerheid van een vast contract
  • Behaal je certificaten als Wwft, KYC-CDD en AML Foundation op onze kosten
  • Profiteer je van financiële voordelen als bonussen en korting op diverse premies

Natuurlijk neem jij als Compliance expert niet zomaar genoegen met een opsomming. Liever analyseer en onderzoek jij zaken zélf. Kom jij als Compliance specialist bij ons op gesprek, dan doen wij daarom graag een boekje open over wie onze opdrachtgevers zijn, wat je precies kunt verwachten en welke certificaten je allemaal kunt behalen. Uiteindelijk draait jouw hele vakgebied om transparantie, nietwaar?

Zet je jouw carrière voort als Compliance Officer, of toch als KYC-Analist? Onderzoek direct welke Compliance vacature het beste bij jou past. 

Kies voor de mogelijkheid je te ontwikkelen tot CDD analist. Ga aan de slag bij Rabobank, ING, ABN AMRO, De Volksbank of Van Lanschot.

Meer informatie? Ik help je graag verder

Leonie Comello

Senior Consultant Finance Risk & Compliance bij Brunel

06 53 27 30 46