Ontwikkel je tot CDD analist

Onze opdrachtgevers, Rabobank, ING, ABN AMRO, De Volksbank en Van Lanschot, zijn op zoek naar meerdere CDD analisten (in spe) die klantdossiers en geldstromen kunnen monitoren en beoordelen. Door jouw onderzoekend vermogen kunnen de grootbanken tijdig klanten op eventuele risico’s wijzen, zowel op financieel als op juridisch vlak. Met jouw scherpe oog op zaken die niet helemaal lopen zoals het hoort, zorg jij ervoor dat geen enkel proces met een onethisch randje aan jouw aandacht ontsnapt. Wil jij uitdagend werk met volop ontwikkelingsmogelijkheden in het veelzijdige en dynamische vakgebied Compliance? Dan heeft Brunel het talent program voor jou!

logo

CDD analist worden?

Als CDD analist ga je fulltime aan de slag bij een bank en je komt bij ons in dienst! En dat is goed nieuws, want Brunel onderscheidt zich van de rest vanwege haar brede opdrachtgeversportefeuille. Bij ons staat jouw ontwikkeling centraal en investeren wij in een omgeving waarin je blijft leren. We bieden je volop kansen zodat je kan groeien als professional. Daarbij profiteer je ook van de volgende voordelen:

 • Een mooie opleiding in een inspirerende leer/werkomgeving bij Rabobank, ING, ABN AMRO, De Volksbank en Van Lanschot 
 • Een bruto maandsalaris dat ligt tussen €2200,- en €6000,-; afhankelijk van jouw ervaring en studieachtergrond (salaris is op basis van 40 uur, exclusief bonussen)
 • Een eigen Consultant vanuit Brunel
 • Ons uitgebreide netwerk van opdrachtgevers, waardoor je bij banken zoals Rabobank, ING, ABN AMRO, De Volksbank en Van Lanschot ervaring kunt opdoen
 • Uitnodigingen voor kennissessies, meet-ups en workshops binnen je vakgebied
 • Korting op verzekeringen, bioscoopkaartjes en de sportschool en een deelname aan de compliance community

Wat het ontwikkelpad betekent?

Waar sta je en waar wil je naartoe? Je loopbaan staat bij Brunel in het teken van groei. Wij ondersteunen de ontwikkeling die jij wilt realiseren. We bieden je geen standaard opleidingspakket, maar kijken naar dat wat aansluit bij jouw ambities, ervaring, specifieke kwaliteiten en je persoonlijkheid. Samen met je eigen Consultant bespreek je wat jouw wensen en behoeften zijn.

Wij begeleiden je bij elke stap en vinden het erg belangrijk dat jij je blijft ontwikkelen tot de professional die jij wilt worden Zo zijn er verschillende opleidingsmogelijkheden en besteden we aandacht aan zowel je hard- als softskills.

Denk aan vakgerichte opleidingen bij het het NCI (Nederlands Compliance Instituut) en het ACAMS (Association of Certified Anti-Money Laundering Specialists) en softskill opleidingen zoals Stakeholdermanagement, Persoonlijk leiderschap, Projectmatig plannen en Effectief communiceren.

Ja, ik heb interesse
Bekijk de opleidingsmogelijkheden

Opleidingsmogelijkheden & begeleiding op maat

Over jou

Ja, je krijgt veel verantwoordelijkheid op je bord. Geeft niet, want jij beschikt over de juiste tools om zelfs de moeilijkste zaken aan te pakken. Je bent ondernemend, je hebt vanzelfsprekend een scherp analytisch inzicht én je bent in staat om jouw informatie helder te formuleren in rapporten. Daarnaast vink je de volgende zaken af:

 • Een hbo- of wo-diploma van een economische of juridische opleiding
 • Minimaal 1 jaar ervaring met het schrijven van rapporten
 • Fraude- en veiligheidszaken hebben je interesse
 • AML, CDD en KYC zijn geen onbekende termen voor je
 • Van jouw onderzoekende skills en analytisch vermogen kunnen anderen nog wat van leren

Bram Siebelink

Senior Consultant Finance Risk & Compliance bij Brunel

b.siebelink@brunel.net

06 10 23 33 66

LinkedIn profile

Leonie Comello

Senior Consultant Finance Risk & Compliance bij Brunel

l.comello@brunel.net

06 53 27 30 46

LinkedIn profile