Ga aan de slag als CDD analist bij Brunel

Onze opdrachtgevers, Rabobank, ING, ABN AMRO, De Volksbank en Van Lanschot zijn op zoek naar vele CDD analisten die klantdossiers en geldstromen kunnen monitoren en beoordelen. Het plan is om de CDD analisten permanent toe te voegen aan de al duizend man sterke 'Customer Due Dilligence'-afdelingen.

Als Customer Due Diligence-analist heb jij een scherp oog voor zaken die niet helemaal lopen zoals het hoort. Sterker nog, jij zorgt ervoor dat geen enkel proces met een onethisch randje aan jouw aandacht ontsnapt. Als er iets niet klopt, zoek je het tot op de bodem uit. Je hebt er zelfs je beroep van gemaakt! Dus wil jij aan de slag als poortwachter in de bancaire sector? Solliciteer direct!

logo

Aan de slag als poortwachter bij de bank

Als CDD analist doorgrond, identificeer en screen jij de productaanvragen die de opdrachtgever binnenkrijgt. De goede reputatie van jouw opdrachtgever is het resultaat van een transparante en integere bedrijfsvoering. Wat goed is, willen we graag goed houden. Dus voordat potentiële klanten een beleggingsproduct, rekening, lening of hypotheek kunnen openen/afsluiten/afnemen, vindt er eerst een klantanalyse plaats. Hier kom jij in beeld.

Er is jou als CDD’er alles aan gelegen om gedegen onderzoek te doen. Doordat je meerdere bronnen gebruikt voor je onderzoek, krijg je al snel een goed beeld van wat het doel is van een klant en of er bij samenwerking (van de bank met deze klant) een reputatierisico ontstaat voor de opdrachtgever, dus in dit geval de banken. Je toetst trouwens niet alleen klanten tijdens hun aanmelding en onboarding. Ervaring leert immers dat het ook voorkomt dat bestaande klanten met wie de bank al langer zakendoet, een risico kunnen wórden. Periodieke en alert driven reviews maken daarom dus ook deel uit van jouw dagelijkse werk.

CDD analist bij Brunel: dit zijn de voordelen

Als CDD analist ga je aan de slag bij een bank, maar je komt bij ons in dienst! En dat is goed nieuws, want dit betekent dat je profiteert van de volgende voordelen:

 • Een eigen consultant vanuit Brunel
 • Diverse (aanvullende) opleidingsmogelijkheden om jouw carrière te versnellen zoals een opleiding aan het Nederlands Compliance instituut en het ACAMS
 • Ons uitgebreide netwerk van opdrachtgevers, waardoor je bij banken zoals Rabobank, ING, ABN AMRO, De Volksbank en Van Lanschot ervaring kunt opdoen
 • Een bruto maandsalaris dat ligt tussen €2200,- en €4000,-; afhankelijk van jouw ervaring en studieachtergrond (salaris is op basis van 40 uur, exclusief bonussen)
 • Uitnodigingen voor kennissessies, meet-ups en workshops binnen je vakgebied
 • Korting op verzekeringen, bioscoopkaartjes en de sportschool en een deelname aan de compliance community
Solliciteer op de CDD analist functie

Over jou

Ja, je krijgt veel verantwoordelijkheid op je bord. Geeft niet, jij beschikt over de juiste tools om zelfs de moeilijkste zaken aan te pakken. Je hebt vanzelfsprekend een scherp analytisch inzicht én je bent in staat om jouw informatie helder te formuleren in rapporten. Daarnaast vink je de volgende zaken af:

 • Een hbo- of wo-diploma van een economische of juridische opleiding
 • Ervaring bij een grootbank op het gebied van compliance/CDD is een pre 
 • Fraude- en veiligheidszaken hebben je interesse
 • AML, CDD en KYC zijn geen onbekende termen voor je
 • Van jouw onderzoekende skills en analytisch vermogen kunnen anderen nog wat van leren

Over ons

Veertig jaar geleden hadden we alleen maar kunnen dromen van waar we nu staan: met meerdere locaties in zeker 35 landen over de hele wereld mogen we ons rijk rekenen. Rijk met zoveel collega’s die zich elke dag weer inzetten voor hetzelfde doel: dat de beste professionals en de interessantste bedrijven elkaar op professioneel vlak kunnen versterken. En nu jij. Houd jij bankzaken graag duidelijk, helder en transparant? Solliciteer vandaag!

Meer weten? Neem contact op met:

Bram Siebelink

Senior Consultant Finance Risk & Compliance bij Brunel

b.siebelink@brunel.net

06 10 23 33 66

LinkedIn profile

Leonie Comello

Senior Consultant Finance Risk & Compliance bij Brunel

l.comello@brunel.net

06 53 27 30 46

LinkedIn profile