Business Controller

Is het een zesde zintuig of ben je gewoon zeer analytisch? Je hebt duidelijk gevoel voor werken met cijfers en administratie. En dat niet alleen, je hebt óók talent voor vooruit kijken. Waar anderen de leesregels volgen, lees jij als Business Controller tussen de regels door. Je ziet in elke reeks cijfers een compleet verhaal!

Solliciteer op de functie

Over deze functie

Vlijmscherpe rapportages aanleveren, waarin je bijzonderheden opmerkt en sterk onderbouwde adviezen uitbrengt: steeds krijg je het weer voor elkaar. Maar wacht, even terug, want je begon natuurlijk bij het begin. Zo verzorgde je eerst een correcte verwerking van de financiële administratie, voerde je analyses uit en hield je je bezig met de administratie van service- en regieopdrachten. Toen je dat allemaal inzichtelijk had, kon het grotere werk beginnen.

Het hele managementteam kijkt namelijk naar jou voor input en advies, al helemaal als het gaat om grote (strategische) beslissingen. In zekere zin voorspel jij namelijk dátgene wat eigenlijk niet te voorspellen is. Al is het geen gokken wat je doet, maar het precies juist inzetten van je kennis en ervaring. Daar kan geen computer of systeem tegenop.

Over jou

Bij jou loopt niets in het honderd. Je bent kalm, bedachtzaam en handelt pas als je alles allang hebt geanalyseerd. Op bijna elke onverwachte situatie ben je wel berekend! Hierop natuurlijk ook:

  • Je hebt een wo-diploma in de richting Bedrijfseconomie of vergelijkbaar
  •  Je hebt minimaal 2 jaar werkervaring als Financial of Business Controller
  • Je communicatieve vaardigheden zijn uitstekend, ook in de Engelse taal
  • Je hebt zeer goede kennis van Excel en SAP – en kunt ermee uit de voeten

Wat wij bieden

Bij Brunel geven we je graag de aandacht die je verdient. Aandacht voor jouw carrière, op elke mogelijke manier. Zo zet een vaste Brunel-consultant zich voor 100% in voor jouw loopbaan, op zowel zakelijk als persoonlijk vlak, en bieden we je verschillende cursussen die jou nóg beter maken in je vak.

Aandacht geven betekent voor ons ook dat we jou centraal stellen, en je geven waar je echt blij van wordt. Is dat voor jou die extra bonus? Of ga je liever langer met vakantie? Jij bent degene die beslist. En natuurlijk besteden we daarnaast aandacht aan het opstellen van onze essentials: een voordelige pensioenregeling en kortingen op verzekeringen, sportscholen en cultuuruitjes krijg je bij ons in elk geval.

Over ons

Eens was dit bedrijf een pionier op het gebied van elektrotechniek, nu wordt het gezien als de grondlegger ervan. Inmiddels alom bekend, werkt dit bedrijf nog dagelijks aan de meest geavanceerde technologische apparatuur. Van mobiele telefoons tot complete treinrails en zelfs medische apparatuur, lijkt dit bedrijf van elke technische markt wel thuis. De vraag: ‘Wat is de volgende stap nog?’ is daardoor een logische gedachte. Maar geloof ons, de creativiteit en genialiteit van de techneuten hier is nog lang niet op. Zoals technologie evolueert, evolueren ze bij onze opdrachtgever ook, maar dan ongeveer twee keer zo snel! Door hun grenzeloze kijk op technologie, hun aanhoudende kracht en hun unieke kijk op innovatie, blijven vele harten nog steeds veroverd. En die van jou? Solliciteer vandaag nog.