Assistent Accountmanager Zakelijk

Ben jij klaar om dé rechterhand te worden van een of meerdere accountmanagers? Wij zoeken namelijk een assistent accountmanager zakelijk voor diverse locaties in ons land! Als assistent accountmanager zakelijk ben jij onmisbaar in ons bedrijf, want dankzij jou kan iedereen probleemloos zijn werk doen.

Over deze functie

Natuurlijk kunnen wij van jou op aan, en onze accountmanager zakelijk en onze opdrachtgevers al helemaal! Jij bent namelijk de spil die ons zakelijke team draaiende houdt. Zo heb je veel contact met collega’s en schakel je behendig met onze specialisten. Je ondersteunt (uiteraard) de accountmanager, je plant zelfstandig afspraken in en waar nodig adviseer en informeer je klanten.

Ook ben je actief betrokken bij het organiseren van klantbijeenkomsten, dus praktisch inzicht en organisatievermogen is in deze functie wel een pré! In deze dynamische functie pak je ook veel administratieve taken op en zoek je steeds weer naar een efficiënte klantbediening, maar daar draai jij je hand niet voor om. Je vindt het ten slotte fijn om gestructureerd te werken.

Over jou

Word jij onze nieuwe assistent accountmanager zakelijk? Leuk! Kijk wel even of je voldoet aan deze punten:

 • Je hebt een relevant hbo-diploma
 • Je hebt de certificaten van Wft’s Basis, Schade Particulier en Schade Zakelijk (dit is een pre)
 • Je hebt op zijn minst drie jaar ervaring in een vergelijkbare functie
 • Je hebt graag de regie in handen
 • Je bent minstens vier maanden beschikbaar

Wat wij bieden

Treed je bij ons in dienst als assistent accountmanager zakelijk, dan zit jouw carrière sowieso in de lift. Bij ons staat jouw ontwikkeling namelijk voorop. Natuurlijk krijg je een coach bij wie je altijd terecht kunt. Maar wist je dat wij ook een breed scala aan opleidingen bieden? We ontwerpen zelfs samen met jou een heel opleidingstraject, toegespitst op wat je kunt en wilt.

 • Daarnaast kun je ook nog eens rekenen op
 • Een fijne pensioensregeling
 • Een riant salaris, inclusief bonusopportunity
 • Leuke culturele of sportieve extra’s
 • Collectiviteitskorting op individuele verzekeringen
 • De kans om de interessantste opdrachtgevers uit de financiële wereld te ontmoeten

Over ons

Wist je dat Brunel ooit begon als eenmanszaak? Oprichter Jan Brand startte ons bedrijf in 1975 vanuit zijn studentenkamer, toen hij een vriend hielp aan een tijdelijke baan. Inmiddels is Brunel behoorlijk gegroeid: samen met 10.000 collega’s zorgen wij ervoor dat bedrijven in 35 landen gekoppeld worden aan de beste kandidaten in hun vakgebied. Wij waren nog niet half zo groot geweest als wij geen toegewijde assistenten in onze teams hadden. Door de aldoor groeiende vraag aan professionals is onze behoefte aan de beste assistent accountmanagers groter dan ooit! En nu ligt de bal bij jou. Kom jij ons helpen?