Accounting & Reporting Professional vacatures

Vind jij je uitdaging in het kloppend krijgen van cijfers en rapportages? Zie jij als geen ander hoe je administratieve processen verbetert? Of analyseer jij cijfers en informatiestromen en ontdek jij statistische verbanden in complexe gegevensverzamelingen met als doel data te crunchen?

Kortom: ben jij de Accounting of Reporting specialist die altijd het verhaal achter de cijfers weet te ontcijferen? Helpen jouw rapportages de business te groeien en toezichthouders te informeren? Dan zijn wij op zoek naar jou. 

Accounting & Reporting Professional bij Brunel

Je doet als Accounting & Reporting Professional bij Brunel op korte termijn veel ervaring op bij de top A-merken van Nederland. Wij werken samen met bedrijven als KPN, Koninklijke BAM, Rabobank, ABN AMRO, ING, Bosch, Philips en Friesland Campina. Dit betekent dus dat je kennis kunt maken met verschillende sectoren, zoals de financiële dienstverlening, telecom, FMCG, bouw & infra of energie. Wij vinden een opdracht voor je die bij je past en krijgt de kans om door te groeien. 

Wij bieden je uitdagend en inhoudelijk werk dat aansluit op jouw kennis en kunde. Daarnaast mag je rekenen op een goed salaris, opdrachtgarantie en een plek in organisaties die investeren in een goede werksfeer.  

Voorbeelden van opdrachten

Als Accounting & Reporting Professional kom je in dienst bij Brunel en word je gedetacheerd in functies zoals Accounting & Reporting Specialist, Project Administrateur of Financieel administratief medewerker.

Persoonlijke ontwikkeling

Je volgt vakinhoudelijke opleidingen aan instituten als Alex van Groningen en krijgt trainingen waarbij je werkt aan je persoonlijke ontwikkeling.

Nieuwsgierig?

Past één van deze rollen helemaal bij jou en verdiep jij je graag verder in Accounting & Reporting? Aarzel dan niet contact met een van onze consultants op te nemen. Wij spreken jou graag! 

Bekijk alle Accounting & Reporting vacatures

Meer informatie?

Florien van Schoonhoven

Sourcing Consultant

f.van.schoonhoven@brunel.net

+31622021789

Upload je cv

Geen match? Laat je CV achter en wij vinden de perfecte baan voor jou!

Upload je cv

Like it? Share it!