Finance & Risk carrière

Wet- en regelgeving, verdienmodellen en de verwachtingsmatrix van klanten: het werkveld van Finance & Risk is continu aan verandering onderhevig. Tel daarbij op de globalisering, de groeiende concurrentie en alle technologische ontwikkelingen en het is logisch dat het komen tot een future-proof consensus niet voor de hand ligt.

Brunel Finance & Risk bemiddelt ambitieuze professionals in de volgende deelgebieden: Accounting & Reporting, Project & Business Control, Operational Risk & Financial Risk, Customer Due Diligence & Compliance.
Wij realiseren ons dat bedrijven op dagelijkse basis tegen risico’s en uitdagingen aanlopen. Daarom zorgen wij ervoor dat jij als professional op zorgvuldige wijze kunt blijven inspelen op deze actualiteit. Samen met jou stellen we een opleidingsprogramma op, zodat jij je continu blijft ontwikkelen en zeker weet dat je kennis altijd up-to-date is. 

Iedere verandering, hoe minimaal of impactvol ook, is het resultaat van een menselijke beslissing. Als Finance & Risk professional ben jij je hiervan bewust. Dus adviseer jij jouw opdrachtgever op elk gewenst niveau. Door middel van een sterker internal control framework, meer inzicht in cijfers door middel van big-data-analyses of een verbeterde accounting- en reporting-cyclus. Je geeft gevraagd én ongevraagd advies, om risico’s zo beheersbaar mogelijk te houden.

Ons doel is om onze klanten elke dag weer te voorzien van de beste en eerlijkste dienstverlening op het gebied van Finance & Risk. Dit doen wij al sinds 1975, samen met de beste professionals op het vlak van Accounting & Reporting, Risk en Compliance. 

Ben jij nieuwsgierig naar welke uitdagende en intrigerende projecten wij voor je hebben? Kijk jij ernaar uit om jezelf te ontplooien tot een capabele expert die klaar is voor de toekomst? Wil jij als hoogopgeleide junior professional, ervaren manager of finance specialist het maximale uit jezelf halen? Wij geven je alle ruimte om te ondernemen, innoveren en excelleren!

Brunel als jouw carrièrepartner?

Brunel biedt zowel interim opdrachten aan van gemiddeld zeven maanden, als een vast contract waarbij je gedetacheerd wordt op verschillende opdrachten. Je kunt dan kennis maken met heel veel bedrijven binnen de Nederlandse top 100. Wij begeleiden je bij elke stap en vinden het erg belangrijk dat jij je blijft ontwikkelen tot de professional die jij wilt zijn. Zo zijn er verschillende opleidingsmogelijkheden en besteden we aandacht aan zowel je hard- en soft skills als aan jouw vitaliteit. Ook organiseren we meetups met andere interimmers zodat je kennis up-to-date blijft en je met je collega's kunt sparren. Ons netwerk betekent ook dat je nooit zonder opdracht zit. Zie ons als een springplank om jouw talent te laten groeien!


Bekijk onze Finance vakgebieden

  • Accounting

    Accounting

  • Compliance

    Compliance

  • Risk

    Risk

Young Finance & Risk Professional

Young Finance & Risk Professional

;
Raak geinspireerd door de Volvo Ocean Race

Hoe mooi is het om het verschil te kunnen maken bij verschillende organisaties zodat ze de volgende stap kunnen zetten. Daar ga ik echt van vliegen.

Marieke van der Lek

Digital Professionals Marketing en Communicatie

Contact

 

Wilt u op een informele manier kennis met ons maken of heeft u een concreet vraagstuk dat u met ons wilt delen? Neem dan contact op met het team Finance & Risk