Een carrière in Finance & Risk?

De wereld van Finance & Risk verandert snel en jij wilt meegroeien. In Compliance, Risk, Controlling of Accounting & Reporting.

Complexe financiële vraagstukken geven je energie en je hebt een natuurlijke overtuigingskracht. Jij identificeert alle risico’s op het gebied van compliancy en bewaakt de afspraken. Of je optimaliseert financiële processen en creëert kansen door risico’s af te wegen. Data-analyse staat voor jou voor mogelijkheden. Jij kunt cijfers omzetten in business en bent mogelijk een sparringpartner als er onderhandeld moet worden. Je laat geen financiële puzzel onopgelost, ontdekt het verhaal achter de cijfers en maakt rapportages die de business helpen groeien. Je bent steeds op de hoogte van nieuwe wet- en regelgeving zoals IFRS9/17 en AML4 en mist nooit een technologische innovatie die je werk nog efficiënter maakt.

Oftewel: Heb jij een passie voor cijfers of risicoanalyse, ben je analytisch ingesteld en communicatief vaardig? Wij hebben verschillende Finance & Risk vacatures voor zowel professionals als starters.

Dus, wil je je verder ontwikkelen en ben je toe aan de volgende stap in je carrière? Lijkt het je leuk om bij opdrachtgevers in de Financiële Dienstverlening, Telecom, FMCG, Bouwinfra of Energie gedetacheerd te worden? Zie je een functie bij bedrijven als Achmea, Rabobank, ABN-AMRO, Koninklijke BAM, KPN, Philips of Friesland Campina wel zitten? Dan spreken wij jou graag! 

Brunel als jouw carrièrepartner

Brunel biedt zowel interim opdrachten aan van gemiddeld zeven maanden, als een vast contract waarbij je gedetacheerd wordt op verschillende opdrachten. Je kunt dan kennis maken met heel veel bedrijven binnen de Nederlandse top 100. Wij begeleiden je bij elke stap en vinden het erg belangrijk dat jij je blijft ontwikkelen tot de professional die jij wilt zijn. Zo zijn er verschillende opleidingsmogelijkheden en besteden we aandacht aan zowel je hard- en soft skills als aan jouw vitaliteit. Ook organiseren we meetups met andere interimmers zodat je kennis up-to-date blijft en je met je collega's kunt sparren. Ons netwerk betekent ook dat je nooit zonder opdracht zit. Zie ons als een springplank om jouw talent te laten groeien!

Bekijk onze Finance & Risk specialisaties

Hoe mooi is het om het verschil te kunnen maken bij verschillende organisaties zodat ze de volgende stap kunnen zetten. Daar ga ik echt van vliegen.

Marieke van der Lek

Young Finance & Risk Professional

Young Finance & Risk Professional

Brunel en de Volvo Ocean Race

Brunel en de Volvo Ocean Race hebben veel gemeen. Wij delen waarden als teamwork, professionaliteit en resultaatgerichtheid. Als interim professional streef je naar het beste resultaat voor de Nederlandse top 100 bedrijven net als ons team in de Volvo Ocean Race.

Contact

financeenrisk@brunel.net

Wilt u op een informele manier kennis met ons maken of heeft u een concreet vraagstuk dat u met ons wilt delen? Neem dan contact op met het team Finance & Risk
Upload je cv

Geen match? Laat je CV achter en wij vinden de perfecte baan voor jou!

Upload je cv

Like it? Share it!