Een carrière in Finance en Risk: bekijk de vacatures

De wereld van Finance en Risk verandert snel en jij wilt meegroeien. Bekijk vacatures in de richtingen: Compliance, Risk, Controlling of Accounting & Reporting. 

Er wordt wel eens gevraagd of ik dezelfde ontwikkeling in een vaste functie bij een bank had kunnen realiseren. Heel eerlijk, dat denk ik niet.

Richard Hubers

Dit ben jij

Data-analyse staat voor jou voor mogelijkheden. Jij kunt cijfers omzetten in business en bent mogelijk een sparringpartner als er onderhandeld moet worden. Je laat geen financiële puzzel onopgelost, ontdekt het verhaal achter de cijfers en maakt rapportages die de business helpen groeien. Je bent steeds op de hoogte van nieuwe wet- en regelgeving zoals IFRS9/17 en AML4 en mist nooit een technologische innovatie die je werk nog efficiënter maakt.

Werken bij topbedrijven

Lijkt het je leuk om gedetacheerd te worden bij opdrachtgevers in de financiële dienstverlening, telecom, FMCG, bouw & infra of energie? En zie je een functie bij bedrijven als Achmea, Rabobank, ABN-AMRO, Koninklijke BAM, KPN, Philips of Friesland Campina wel zitten? Werken bij Brunel betekent werken bij topbedrijven. Wij hebben vacatures voor zowel professionals als starters in Finance & Risk.

Nieuwsgierig?

Dus, heb jij een passie voor cijfers of risicoanalyse, ben je analytisch en communicatief sterk? 
Wil je je verder ontwikkelen en ben je toe aan de volgende stap in je carrière? Dan spreken wij jou graag!

Bekijk alle Finance & Risk vacatures

Brunel als jouw carrièrepartner

Brunel biedt zowel vaste als interim opdrachten, waarbij je gedetacheerd wordt binnen verschillende organisaties. Je kunt dan kennis opdoen bij veel bedrijven binnen de Nederlandse top 100. Ons grote netwerk betekent dat je nooit zonder opdracht zit.

Persoonlijke ontwikkeling

Wij begeleiden je bij elke stap en vinden het erg belangrijk dat jij je blijft ontwikkelen tot de professional die jij wilt zijn. Zo zijn er verschillende opleidingsmogelijkheden en besteden we aandacht aan zowel je hard en soft skills, als aan jouw vitaliteit. 

Ook organiseren we meet-ups met andere professionals zodat je kennis up-to-date blijft en je met je collega's kunt sparren. Zie ons als een springplank om jouw talent te laten groeien!

Brunel en de Volvo Ocean Race

Brunel en de Volvo Ocean Race hebben veel gemeen. Wij delen waarden als teamwork, professionaliteit en resultaatgerichtheid. Als interim professional streef je naar het beste resultaat voor de Nederlandse top 100 bedrijven net als ons team in de Volvo Ocean Race.

Meer weten? Neem contact op met:

Aldo Bot

Managing Consultant

a.bot@brunel.net

06-30621217