Werktuigbouwkunde carrière

Als werktuigbouwkundige heb jij een visie op techniek en ben je een onmisbare schakel in de (her)ontwikkeling van technische systemen en processen. Wil jij bijvoorbeeld graag aan de slag als design engineer, technisch projectleider of ontwerper. Óf juist in een functie als mechatronicus of mechanical engineer? Wij bieden jou mogelijkheden voor zowel specialistische, als projectmanagementfuncties in de branches industrie, high tech, olie & gas en bouw & infra. Door ons uitgebreide netwerk kun je werken aan mooie projecten, als de bouw van grote chemische plants, high tech machines of offshore platformen. Of je nu aan het begin van je loopbaan staat in de werktuigbouwkunde of al een aantal jaren werkervaring hebt; via Brunel breng je je carrière naar de volgende stap.

 

Naast de ervaring die je via ons in korte tijd opdoet, kun jij jezelf verder ontwikkelen in de werktuigbouwkunde. Wij verzorgen vakgerichte opleidingen of trainingen. Maar ook persoonlijke vaardigheidstrainingen op het gebied van leidinggeven, overtuigingskracht en presentatietechnieken.

Altijd de nieuwste werktuigbouwkunde vacatures in je mailbox?

Schrijf je in voor onze job alert Werktuigbouwkunde

Zoekopdracht is niet correct ingevuld of corrupt geraakt. Je bent reeds ingeschreven voor deze Job Alert. (duplikaat)
Frequentie is niet correct ingevuld.
Gebruik een geldig e-mail adres

Bij het creëren van een Job Alert stem je in met onze privacy voorwaarden. Je kan jouw Job Alert wijzigen of verwijderen op elk moment.

Bevestinging verzonden naar

Upload je cv

Wij zijn altijd op zoek naar talent. Stuur ons een open sollicitatie.

Upload je cv

Actueel overzicht Werktuigbouwkunde vacatures

    Meer informatie?

    Bart van Bezouw

    Managing Consultant Engineering

    b.van.bezouw@brunel.net

    +31611880355