Werktuigbouwkunde carrière

Als werktuigbouwkundige heb jij een visie op techniek en ben je een onmisbare schakel in de (her)ontwikkeling van technische systemen en processen. Wil jij bijvoorbeeld graag aan de slag als design engineer, technisch projectleider of ontwerper. Óf juist in een functie als mechatronicus of mechanical engineer? Wij bieden jou mogelijkheden voor zowel specialistische, als projectmanagementfuncties in de branches industrie, high tech, olie & gas en bouw & infra. Door ons uitgebreide netwerk kun je werken aan mooie projecten, als de bouw van grote chemische plants, high tech machines of offshore platformen. Of je nu aan het begin van je loopbaan staat in de werktuigbouwkunde of al een aantal jaren werkervaring hebt; via Brunel breng je je carrière naar de volgende stap.

Naar alle werktuigbouwkunde vacatures

Naast de ervaring die je via ons in korte tijd opdoet, kun jij jezelf verder ontwikkelen in de werktuigbouwkunde. Wij verzorgen vakgerichte opleidingen of trainingen. Maar ook persoonlijke vaardigheidstrainingen op het gebied van leidinggeven, overtuigingskracht en presentatietechnieken.

Altijd de nieuwste werktuigbouwkunde vacatures in je mailbox?

Schrijf je in voor de Brunel Job Alert en ontvang de nieuwste vacatures voor jouw profiel.

Je kunt een Job Alert op elk moment annuleren. Wanneer je een Job Alert aanmaakt, ga je akkoord met onze Privacyverklaring.

Wij zijn altijd op zoek naar talent. Stuur ons een open sollicitatie.

Upload je cv

Meer informatie?