Werken bij Engie op Schiphol

Projectleider Elektrotechniek of Werkvoorbereider Elektrotechniek bij Engie in de dynamische wereld van Schiphol. Een wereld met veel enthousiaste reizigers om je heen, allemaal omringd door gigantische installaties. ‘Never a dull moment’ gaat op Schiphol wel op. Zo ook wat elektrotechniek betreft. Wil jij werken op Schiphol op complexe elektraprojecten in een dynamische omgeving? Solliciteer direct via onderstaande vacatures!

Carrièremogelijkheden

Dagelijks zetten duizenden reizigers van over de hele wereld voet op Schiphol. Zij hebben één ding gemeen: zij willen hun reis zo soepel, snel en veilig mogelijk laten verlopen. Als Projectleider Elektrotechniek op Schiphol is het jouw uitgangspunt om elektrotechnische projecten te doen slagen.

Ook voor Werkvoorbereiders Elektrotechniek is het essentieel om ervoor te zorgen dat het proces vlekkeloos verloopt. Zowel qua ontwerp als qua budget als qua bestellingen en (personeels)planning.

Over jou

Als medewerker in de Elektrotechniek bij Engie kun je tegen een stootje. Dat is wel nodig, ‘at the airport that never sleeps’. Daarbij helpt het ook mee als je:

  • Een hbo-diploma richting Elektrotechniek of vergelijkbaar op zak hebt
  • Sterk analytisch inzicht én uitstekende communicatieve vaardigheden hebt
  • De Engelse taal spreekt en schrijft zonder er lang over na te hoeven denken

Wat wij bieden

Zelfs al breng je jouw werkuren door op Schiphol, je treedt daar niet in dienst. Zelfs niet bij Engie. Je komt bij Brunel op contract! Dat geeft jou niet alleen zekerheid en stabiliteit, maar ook:

  • Diverse ontwikkelingsmogelijkheden in je vakgebied (certificaten!)
  • Begeleiding door een vaste consultant van Brunel Engineering
  • Korting op verzekeringspremies én een gunstige pensioenregeling
  • Toegang tot diverse kennissessies, bijeenkomsten, feesten en borrels

Ervaring opdoen in elektrotechnische projecten op Schiphol? Solliciteer meteen als Projectleider Elektrotechniek of Werkvoorbereider Elektrotechniek op Schiphol!