Traineeship Shell: Inspectie & Consultancy

Het traineeship Inspectie & Consultancy richt zich op de interessante en uitdagende wereld van inspectie. In samenwerking met Shell Nederland start Brunel een uniek en exclusief traineeship waarbij je de kans krijgt om binnen drie jaar opgeleid te worden tot IKT-3 level gediplomeerd inspecteur. 

Ben jij altijd al gefascineerd door de procesindustrie, (petro)chemische installaties, werktuigbouwkundige installaties en drukhoudende apparaten? Ben jij een echte techneut die van complexe vraagstukken houdt en niet terugdeinst voor verantwoordelijkheid, uitdaging en diepgang? En kan jij makkelijk de verbinding maken met collega's en stakeholders? Dan is het Traineeship Inspectie & Consultancy echt wat voor jou!

Carrière bij Shell

Als IKT-3 level inspecteur heb jij een goed carrièreperspectief binnen de proces- en aanverwante industrieën. Na voltooiing van het traineeship heb je de mogelijkheid om in dienst te treden bij een van de beste werkgevers van Nederland; Shell Nederland. 

Daarnaast geeft een IKT-3 opleiding een degelijk basis voor aanverwante functies binnen maintenance en engineering afdelingen in de procesindustrie. Door het traineeship Inspectie & Consultancy investeer jij in een mooie toekomst voor jezelf.

Je moet de installatie beter kennen dan de gebruiker

IKT 3 inspecteur Frits Zimmerman, gedetacheerd door Brunel bij Shell Nederland

IKT opleiding & diverse trainingen 

Bij Brunel gooien we je natuurlijk niet als trainee meteen in het diepe. Wij zorgen ervoor dat je tijdens jouw traineeship goed begeleid wordt en dat je naast coaching ook nog je verder kan ontwikkelen in jouw softskills.

Zo ziet het traineeship eruit: 

  • Onboarding programma Brunel-Shell
  • Trainingstraject Hogeschool Utrecht (IKT-3) onderwerpen die aan bod komen zijn: inspectie strategie, wet- en regelgeving, installatiekennis, constructieleer, onderhoud, conditiebewaking, materialenkennis, verbindingstechnieken, Niet Destructief Onderzoek (NDO), Ultrasoon technieken, meten, kwaliteitsmanagement, persoonlijke vaardigheden en competenties, case behandeling voor: inspectie insluitsystemen, lassen en lasprocedures, foutgrootte bepaling, niet destructief onderzoek, persoonlijke vaardigheden en communicatie.

Dit trainingstraject wordt gegeven in de volgende onderwijsvormen: workshops, hoorcolleges, lezingen, practica en demonstraties.

  • Brunel softskill trainingsprogramma, denk hierbij aan: Effectief communiceren, Presentatievaardigheden, Klantgesprekken, Stakeholdermanagement, Persoonlijk leiderschap.
  • Begeleiding en coaching
  • Eindpresentatie

Solliciteren voor het traineeship bij Shell

Het Traineeship stoomt jou klaar voor de arbeidsmarkt door de ideale combinatie van theoretische kennis en praktische vaardigheden. Bij Brunel gaan wij een stapje verder. Zo besteden wij veel aandacht aan jouw persoonlijke ontwikkeling! Als Trainee is het belangrijk om je in de breedte te ontwikkelen. Het Traineeship start daarom altijd met een ontwikkelgesprek, waarin we samen met jou in kaart brengen waarin jij persoonlijk wilt groeien. Gedurende het Traineeship word jij hierin ondersteund, enerzijds door coaching, anderzijds door trainingen. Zo creëer jij voor jezelf een voorsprong!

Meer informatie? Neem contact op met:

Nicky Steenborg

Recruitment Consultant Engineering

n.steenborg@brunel.net

+31623598716

LinkedIn profile

Bekijk hier onze andere traineeships: