Header Desktop IPMA

Traineeship Project Management (IPMA D)

In het Traineeship Project Management werk je aan de ontwikkeling van je Projectmanagement competenties. Dit op basis van de IPMA-D certificering. Een uitdagend leertraject waar projectmanagement theorie en jouw persoonlijke rol binnen een project centraal staan. Dit allemaal met het doel jouw carrière als Projectmanager een boost te geven. De vaardigheden die jij ontwikkelt tijdens trainingen kun je meteen in de praktijk brengen bij één van onze opdrachtgevers.

Carrière mogelijkheden

Het IPMA-D Traineeship is gericht op jou, en jouw ambitie om door te groeien. Welke richting dit wordt bepaal jij zelf. Bij Brunel staat je loopbaan in het teken van groeien, dit kan op vele manieren. Wil je daarbij goed advies? Dan staat Brunel voor je klaar. Samen met je consultant en de opdrachtgever maak je een persoonlijk carrièreplan.

Al drie jaar ben ik met alle tevredenheid aan de slag bij Brunel als Project Engineer. Samen met mijn consultant in gesprek gegaan over mijn ontwikkeling. Het IPMA-D opleidingsprogramma was hier het perfecte antwoord op!

Lees hier nu de ervaringen van onze trainees en medewerkers

Organisaties & Projecten

Brunel Engineering heeft een groot netwerk van bedrijven in de branches: Marine & Energy, Industrie, High-Tech en Bouw & Infra. Dit betekent dat jij bij verschillende opdrachtgevers aan de slag kunt op uitdagende en toonaangevende projecten.

Mosaic Primary Desktop IPMA
Mosaic Secundary Desktop IPMA

Trainingen & Begeleiding

Het begint allemaal met een gesprek waarin jouw ambities als (toekomstig) Projectmanager of Teamleider centraal staan. Een goede Projectmanager moet effectief zijn in drie competentiegebieden: technisch, contextueel en gedrag. Op praktische wijze ga je onder leiding van een ervaren trainer uit de praktijk samen met andere deelnemers aan de slag. De training bestaat uit acht avonden. Na het afronden van de training leg je examen af bij het CITO. Bij het succesvol afronden hiervan ontvang je het internationaal gewaardeerde IPMA D diploma. Het certificaat is complementair aan andere standaarden en methoden zoals PRINCE2, MSP of Scrum.

Onderwerpen welke aan bod komen in de training en het examen zijn onder andere;

  • Het stellen van heldere projectdoelen.
  • Tijdsplanning en capaciteitsplanning.
  • Omgaan met conflicten en motiveren van betrokkenen.
  • Financiële beheersing

De volgende stap in jouw Project Management carrière?

Wil jij ook de volgende stap in jouw carrière zetten? Dan voldoe jij aan de volgende criteria:

  • Minimaal 3 jaar werkervaring in de rol van Project Engineer of (junior) Projectmanager.
  • Een afgeronde technische opleiding op HBO of WO niveau
  • Een dosis ambitie om jezelf verder te ontwikkelen
Upload je CV

Wij zijn altijd op zoek naar Project Management talenten!

Upload je CV

Meer informatie? Neem contact op met:

Koen Overschie

Koen Overschie

Managing Consultant

k.overschie@brunel.net

+31 (0)6 201 57 317