Philips & Brunel Talent Program

Een uniek 3-jarig Talent Program dat ontwikkeld is in een samenwerking met Royal Philips en Brunel. Je hebt de afgelopen jaren veel kennis opgedaan en nu is het tijd om dit toe te passen in de praktijk.

Het Philips & Brunel Talent Program is er om jouw ontwikkeling maximaal te ondersteunen en te faciliteren. Philips zorgt hierbij voor jouw technische ontwikkeling en Brunel richt zich op jouw persoonlijke vaardigheden. Samen met je collega-trainees ga je deze uitdaging aan! 

Jouw carrièremogelijkheden

Het Philips & Brunel Talent Program sluit goed aan bij functies in een technische projectomgeving waar naast je technische kennis ook een beroep wordt gedaan op jouw soft skills. Hierbij ben je onderdeel van een technisch projectteam waarbij je contact hebt met interne en externe nationale en internationale stakeholders. Je kunt je hierbij technisch breed ontwikkelen, maar ook specialiseren. Naast de techniek, gaan we je ook als persoon uitdagen. 

Afhankelijk van jouw ambities en groeipad, bestaat er de mogelijkheid tijdens de 3 jaar van het traineeship te werken op verschillende afdelingen binnen Royal Philips en wellicht in het 3e jaar van het traineeship zelf een nieuwe trainee aan te nemen en te coachen of een internationale functie aan te gaan. 

Je kunt denken aan functies als o.a. System Engineer, Constructeur en Designer en in de toekomst als Senior System Engineer, Senior Constructeur, Senior Designer, Architect, Projectleider en Team Lead.

Jouw werkomgeving

Brunel heeft een groot nationaal en internationaal netwerk van toonaangevende opdrachtgevers en technisch specialisten. We zijn al meer dan 40 jaar een van de grootste detacheringsorganisaties voor HBO-, TU- en PhD professionals ter wereld. 

Royal Philips is een van de meest innoverende technische organisaties ter wereld. Royal Philips is al jarenlang de meest actieve octrooiaanvrager van Nederland bij het Europees Octrooi Bureau. Binnen Royal Philips is ontzettend veel technische kennis en knowhow aanwezig. 

Jouw programma

Het Philips & Brunel Talent Program is een aanvulling op de werkervaring die je opdoet bij Royal Philips en bestaat uit een combinatie van inhoudelijke trainingen, uitgebreide begeleiding vanuit Philips en Brunel en netwerken. Gedurende een periode van 3 jaar volg je op maat gemaakte trainingen en heb je maandelijkse verschillende contactmomenten met jouw Brunel consultant en coach vanuit Royal Philips. Zo ontwikkel jij je in deze periode van ambitieuze starter tot gedreven professional! 

Kennisontwikkeling

De technische studie die jij recent hebt afgerond, vormt de juiste basis voor jouw eerste werkzaamheden. Daarnaast stellen wij op basis van jouw competenties, ambities en wensen samen met jou een ontwikkel-, coachings- en trainingsplan op. 

Voorbeelden vaardigheidstrainingen:
Feedback geven en ontvangen, persoonlijk leiderschap, presentatietechnieken, effectief communiceren, projectmatig werken, psychologie achter gedrag, stap in de spanning, timemanagement, situationeel leidinggeven, Nederlands. 

De vaardigheidstrainingen worden verzorgd door Brunel Consultancy & Training in samenwerking met externe specialisten en lokale consultants. 

Praktijkervaring & netwerken

Naast het ontwikkelen van je kennis en vaardigheden ga je vooral veel toepassen in de praktijk. Voor een zo groot mogelijk leereffect komen we regelmatig bij elkaar:
• Kick-off meeting
• POP-, evaluatie- en functioneringsgesprekken
• Interventie op basis van cases
• Brunel Interactive Events
• Verdiepingsbijeenkomsten
• Regioborrels

Meer informatie? Neem contact op met:

Oksana Gnatiuk

Recruiter

o.gnatiuk@brunel.net

+31612118643

Bekijk de vacature!

    Ontdek alle Brunel Engineering traineeships

    Je Traineeship voorbereiden?