Traineeship Automotive

Geef jouw carrière binnen de Automotive branche een kickstart met het Automotive Traineeship van Brunel.

Als young professional ga jij jezelf specialiseren tot Automotive engineer. Dit Traineeship geeft jou de mogelijkheid om kennis te maken met de mooiste opdrachtgevers binnen de automotive branche. Dit terwijl jij on-the-job trainingen en coaching krijgt. Je wordt meteen ingezet als Automotive engineer binnen jouw specialisme door Brunel Engineering. Wat je precies gaat doen, hangt af van jouw keuzes. Denk aan het uitvoeren van testen, 3D-CAD ontwerpen of richt je op ontwikkelingen binnen een productieproces. Jouw ambities staan centraal.

Boost jouw carrière en meld je aan als Trainee

Carrièremogelijkheden

Je kunt aan de slag in de rol van: projectleider, quality engineer, test engineer of junior production engineer. Hierin maak je de keuze binnen welk technisch specialisme jij jezelf wilt ontwikkelen. We zorgen dat onze mensen precies op hun plek zijn bij grote bedrijven met een persoonlijk karakter. Want wij vinden het belangrijk dat jij jouw kwaliteiten op de juiste wijze kunt inzetten. Daar zorgen we samen voor.

Naast ondersteunen bij vakinhoudelijke kennis, wil Brunel ook graag investeren in mensen om zich persoonlijk te ontwikkelen.

Menno Rietema, Development Engineer - DAF Trucks N.V.

Organisaties & Projecten

Brunel bied je de mogelijkheid om diverse projecten binnen de Automotive uit te voeren bij verschillende opdrachtgevers. Denk hierbij aan bedrijven als: DAF Trucks, VDL Nedcar, Bosch Transmission Technology, Inalfa Roof Systems, etc. Je gaat bijvoorbeeld deel uitmaken in de ontwikkeling van een component of een volledig voertuig. Je krijgt te maken met multidisciplinaire teams die vaak ook een internationaal karakter hebben. De bijdrage die je levert zorgt ervoor dat er als resultaat een nieuw voertuig geïmplementeerd wordt.
Naast de ontwikkeling van het voertuig zelf kan je uitdaging ook liggen bij de ontwikkeling van een productielijn. Kwaliteit staat hoog in het vaandel binnen de Automotive industrie. Hiervoor is het belangrijk dat het productieproces vlekkeloos verloopt. Doordat jij verbeteringen aanbrengt aan deze lijn, wordt de kwaliteit gewaarborgd en het proces versneld. Naast deze ontwikkelingen zijn er legio aan andere opties waarvoor wij graag met jou onderzoeken wat er bij je past en hier op een structurele manier invulling aan geven.

Traineeship automotive mosaic sec desktop

Trainingen & Begeleiding

Het Traineeship Automotive stoomt jou klaar voor de arbeidsmarkt, dit door de ideale combinatie van theoretische kennis en praktische vaardigheden. Bij Brunel gaan wij een stapje verder, zo besteden wij veel aandacht aan jouw persoonlijke ontwikkeling! Als Young Professional is het belangrijk om je in de breedte te ontwikkelen. Het Traineeship Automotive start daarom altijd met een ontwikkelgesprek, waarin we samen met jou in kaart brengen waarin jij persoonlijk wilt groeien. Gedurende het Traineeship word je hierin ondersteund, enerzijds door coaching, anderzijds door trainingen. Zo creëer jij voor jezelf een voorsprong!

Je start als young professional bij Brunel Engineering. Wij ondersteunen je bij jouw professionele groei. Dat betekent dat je:

  • Technisch inhoudelijke ontwikkeling in gewenst vakgebied;
  • Extra soft skill trainingen mag volgen;
  • Persoonlijke begeleiding krijgt;
  • Diverse projecten kan uitvoeren;
  • De exclusieve Brunel Interactive bijeenkomsten mag bijwonen.

Binnen het Traineeship bepaal je zelf op welk vlak jij jezelf wilt ontwikkelen, met het oog op de toekomst. Jij bepaalt je koers binnen de Automotive Engineering. Je kunt jezelf technisch specialiseren of jezelf breed inzetbaar maken. Tegelijkertijd kan je jezelf ook een vreemde taal eigen maken. Ook soft skill trainingen die passen bij jou ambitie nemen we graag mee in dit traject.

Wat mag je van ons verwachten?

Je groeit van young starting professional naar Automotive professional. Die route leg je samen met Brunel Engineering af.  Je leert, je kiest en specialiseert je. Het traineeship loopt parallel aan de werkzaamheden bij een van onze businesspartners. Met een dynamisch programma doorloop je een gepersonaliseerd traineeship.

Je wordt meteen ingezet als Automotive engineer binnen jouw specialisme door Brunel Engineering. Wat je precies gaat doen, hangt af van jouw keuzes. Denk aan het uitvoeren van testen, 3D-CAD ontwerpen of richt je op ontwikkelingen binnen een productieproces. Jouw loopbaan staat voorop.

Naast alle opleidingsmogelijkheden wordt je begeleidt en gecoacht door een eigen consultant en HR. Je krijgt direct een vast salaris met bonusopportunity.

De volgende stap in jouw Automotive carrière?

Wil jij ook bij Brunel aan de slag als Automotive Trainee, dan voldoe jij aan de volgende criteria:

  • Een technische hbo- of wo-opleiding.
  • Je hebt een warm hart voor de Automotive industrie.
  • Je spreekt en schrijft goed Nederlands.
  • Je beheerst de Engelse taal.
  • Je hebt relevante werkervaring: van 0 tot 2 jaar.

Wij zijn altijd op zoek naar Automotive talenten!

Upload je CV

Meer informatie? Neem contact op met:

Peter Berrevoets

Managing Consultant

0683646111