Sales engineer vacatures

Je hebt niet één duidelijk talent…je hebt er twee! Jouw technisch inzicht en neus voor commercie zijn dé factoren die wij zoeken in een Sales Engineer. Vertaal jij technische specificaties in een handomdraai naar een verkoopadvies? Dan zoeken wij jou!

Jouw droom is onze missie

Wij werken namelijk met grote spelers in jouw vakgebied, waaronder marktleiders in de metaalindustrie, machinebouw en de mechatronica, en ze staan stuk voor stuk te springen om een goede Sales Engineer. Waar je terechtkomt? Dat ligt aan jouw toekomstplannen. Vertel ons over je droombaan, dan zoeken wij die voor je. Hoe dan ook: het ene bedrijf vraagt om meer focus op de commerciële component van je vak, terwijl je ergens anders meer de nadruk legt op je technische expertise. Of je overlegt bijvoorbeeld veel met de systeemontwerper. Maar bij welke organisatie je ook terechtkomt, klantcontact staat centraal in alles wat je doet.

Wat je nog meer van Brunel mag verwachten?

Dit, bijvoorbeeld:

 • Een salaris dat bij een Sales Engineer past – riant, dus
 • Kans op diverse bonussen – succes moet je vieren
 • Veel doorgroeimogelijkheden – stilstaan is stagnatie
 • Toegang tot interessante cursussen – inclusief landelijke certificaten
 • Een carrièrecoach – je staat er nooit alleen voor


Wat betreft die cursussen, daar vertellen we je graag meer over. Wij geloven namelijk dat een echte professional beschikt over uitstekende hard skills én soft skills. Zo leer je bij ons alles over bijvoorbeeld RCA, Baan- en Spoorbouw, FMECA, REVIT en andere technische aspecten van het werk… Maar ook over bijvoorbeeld people management, persoonlijk leiderschap en timemanagement.

Jouw verse kennis en kunde zet je trouwens direct in bij de meest interessante bedrijven! We hebben bijvoorbeeld goed contact met Movares, BAM, Volker-Wessels, Dura Vermeer, Siemens, Schneider Electric, Friesland Campina, Tata Steel en tientallen andere opdrachtgevers. De salarissen van sales engineers zijn aantrekkelijk en er zit vast een vacature tussen waar jouw expertise perfect tot zijn recht komt.

Toch geen geboren Sales Engineer?

Het kan zijn dat je jezelf toch niet helemaal herkent in de functie van Sales Engineer. Heb je een andere functie voor ogen, maar staat deze niet in onze vacaturelijst? Fear not! Maak een job alert aan, dan houden we je regelmatig op de hoogte van onze verse vacatures- en daar zit jouw droombaan vast tussen.

En stuur vooral een open sollicitatie! Brunel houdt wel van een verrassing. We hebben vast wel een bedrijf in ons netwerk dat staat te springen om jouw expertise. En als dat niet zo is, dan vinden we er op korte termijn wel een in jouw regio.

Vacature alert sales engineer

Wil je altijd als eerste op de hoogte zijn als er een nieuwe vacature online komt? Schrijf je hieronder vrijblijvend in voor onze job alert. Je ontvangt dan een e-mail van ons zodra er een passende vacature beschikbaar is.

Loop geen vacature meer mis met onze sales engineer job alert.

sales engineer, Nederland

Zoekopdracht is niet correct ingevuld of corrupt geraakt. Je bent reeds ingeschreven voor deze Job Alert. (duplikaat)
Frequentie is niet correct ingevuld.
Gebruik een geldig e-mail adres

Bij het creëren van een Job Alert stem je in met onze privacy voorwaarden. Je kan jouw Job Alert wijzigen of verwijderen op elk moment.

Bevestinging verzonden naar

Open sollicitatie sales engineer

Wil je graag voor Brunel komen werken, maar staat er geen passende vacature voor jou tussen? Doe dan een open sollicitatie. De consultant kan dan bepalen of er wellicht een interessante match is met een van de bedrijven waarmee wij werken. Zie de button onderaan deze pagina.

Actueel overzicht Sales engineer vacatures

  Upload je cv

  Wij zijn altijd op zoek naar talent. Stuur ons een open sollicitatie. 

  Upload je cv