Project engineer vacatures

Jij hebt de touwtjes graag in handen. En terecht, want dankzij jou verlopen projecten altijd gesmeerd, voor welk bedrijf je ook werkt. Met nadruk op het laatste, want een project opzetten kun jij als Project Engineer overal. Daarom ga je voor zoveel mogelijk variatie. Komt goed uit, want bij Brunel ligt de wereld namelijk voor je open! Wat dacht je van de grootste projecten binnen jouw beheer, in opdracht van Brunel? Bekijk onze vacatures, en ontdek gelijk wat er allemaal mogelijk is.

Naar project engineer vacatures

Afwisselend en dynamisch

Of je er nu voor zorgt dat de productie goed verloopt, de fundering als een huis staat (letterlijk?) of werkt aan de ontwikkeling van nieuwe constructies – als Project Engineer vertrouwt het projectteam op jou. Jij bent namelijk het brein achter elke ontwikkeling. Keer op keer werk je aan de ontwikkeling van nieuwe producten of constructies, en coördineer je daarbij het hele proces van A tot Z. Hoe je dat aanpakt, weet je natuurlijk van je hbo- of wo-studie Werktuigbouwkunde, Chemische Technologie, Civiele Techniek of vergelijkbaar, maar vooral door ervaring uit de praktijk. Je hebt er namelijk al wat tijd opzitten, als het gaat om projectmatig werken. Bijvoorbeeld in de functie van Projectmanager, Projectleider of Lead Engineer. Of misschien wel als Junior Project Engineer. Hoeveel we ook uit de boeken leren, ervaring is en blijft de beste leermeester.

Die ervaring heb je trouwens niet per se opgedaan in eenzelfde industrie. Dat mag natuurlijk wel, maar je algemene beroepskennis is belangrijker dan je vorige werksector. Als Project Engineer voor Brunel kun je uiteindelijk in allerlei industrieën terecht, het is dus maar net wat je het meeste ligt: de olie- en gasindustrie, de staalindustrie, of misschien wel iets heel anders. Weet je nog niet zeker wat het best bij je past? Dan vogel je dat rustig uit met jouw vaste Brunel-consultant. Waar je ook aan de slag gaat, uiteindelijk pionier jij je altijd een weg naar een overzichtelijke projectbasis. Geen basis is exact hetzelfde, en geen twee projecten vereisen precies dezelfde opzet. Maar dat maakt het werk voor jou juist zo uitdagend. Deze functie is zo afwisselend en dynamisch als maar zijn kan.

Wij zijn altijd op zoek naar talent. Stuur ons een open sollicitatie. 

Upload je cv

Trainen naar een beter resultaat

Het is dan ook niet dat jouw beroep voor iedereen is weggelegd. Je moet namelijk zo ongeveer het beste van twee werelden hebben: goede communicatieve én goede analytische vaardigheden. Want ja, het projectteam kijkt dus naar jou. Maar om iets logisch over te brengen, wat in jouw hoofd allang helder is, is een gave op zich. En die vaardigheden maken jou nu onderscheidend ten opzichte van andere engineers! Natuurlijk kun je ze ook trainen, mocht je daar behoefte aan hebben. Omdat je ze wil opfrissen, of omdat je simpelweg nog wel wat training kunt gebruiken. 

En eigenlijk heeft iedereen wel baat bij training in soft-skills; er zitten altijd wel eye-openers in deze trainingen. Zo kan werken met verschillende collega’s na zo’n training een stuk makkelijker worden! Daarom krijgt iedere specialist bij Brunel sowieso een goede basis: om te beginnen met een DISC-test, waarin je gedragstypes van anderen en jezelf leert kennen. Maar ook Socratische Gesprekstechnieken, zodat je beter naar anderen leert luisteren, maar ze ook vriendelijker leert te overtuigen. Dit alles komt jou als Project Engineer natuurlijk goed van pas, want geen teamlid is hetzelfde. En als je teamleden en jij elkaar goed begrijpen, leidt dat weer tot een beter resultaat. Want dat is uiteindelijk waar je voor gaat.

Waarom projecten via Brunel?

Je gaat voor variatie, uitdagende projecten en uiteraard voor financiële zekerheid. Maar bij Brunel kijken wij naar meer. Want wat iemand gelukkig maakt, is voor iedereen anders. Misschien zijn het voor jou de opleidingen en trainingen, of een langere vakantie. Of wellicht ga je voor Brunel om ons brede netwerk, het riante salaris of om de doorgroeimogelijkheden. Wat voor jou dan ook belangrijk is, weet dat wij graag een stap extra zetten. Specialisten vinden wij namelijk heel wat waard; die vind je niet zomaar op elke hoek van de straat! Dus belonen wij ze graag op elke mogelijke manier. Bij Brunel willen wij niet zomaar een detacheringsbureau zijn. Wij willen iets met je opbouwen, het liefst voor een hele lange tijd. Wat denk je ervan, kom je eens langs?