Elektrotechniek carrière

Als technicus heb jij een heldere visie op elektrotechniek en ben je een onmisbare schakel in de (her)ontwikkeling van technische systemen, installaties en processen. Wil jij graag aan de slag als system engineer, project engineer, besturingstechnicus, plc engineer, uitvoerder, service engineer of projectleider? Wij hebben mogelijkheden voor zowel specialistische, als projectmanagementfuncties in de branches industrie, high tech, olie & gas en bouw & infra.

Naar alle elektrotechniek vacatures

Door ons uitgebreide netwerk kun je werken aan mooie projecten, als revolutionaire lithography machines, het automatiseren van productielijnen of bijvoorbeeld aanleg van de Noord-Zuidlijn. Of je nu aan het begin van je loopbaan staat of al een aantal jaren werkervaring hebt; via Brunel breng je je carrière in de elektrotechniek naar de volgende stap.

Naast de ervaring die je via ons in korte tijd opdoet, kun jij jezelf verder ontwikkelen. Wij verzorgen vakgerichte opleidingen of trainingen. Maar ook persoonlijke vaardigheidstrainingen op het gebied van leidinggeven, overtuigingskracht en presentatietechnieken.

Altijd de nieuwste elektrotechniek vacatures in je mailbox?

Schrijf je in voor de Brunel Job Alert en ontvang de nieuwste vacatures voor jouw profiel.

Je kunt een Job Alert op elk moment annuleren. Wanneer je een Job Alert aanmaakt, ga je akkoord met onze Privacyverklaring.

Wij zijn altijd op zoek naar talent. Stuur ons een open sollicitatie.

Upload je cv

Meer informatie?

Bram Vredeveld

Account Director Energy

+31 6 23 39 96 36