Civiele techniek carrières

Als technicus heb jij een heldere visie op civiele techniek en ben je een onmisbare schakel in de (her)ontwikkeling van infrastructurele projecten. Wil jij bijvoorbeeld aan de slag als constructeur, geotechnicus, tekenaar, toezichthouder, werkvoorbereider of projectleider? Wij hebben mogelijkheden voor zowel specialistische als projectmanagementfuncties.

Onze projecten en functies bevinden zich in het hele spectrum van de civiele techniek. Van railprojecten tot wegenbouw, waterschap of ondergrondse infra. Zo werkten onze specialisten de afgelopen jaren onder andere mee aan OV SAAL, de Tweede Maasvlakte, de Noord-Zuidlijn, de verlenging van de A4 en de verbreding van de A15. Of je nu aan het begin van je loopbaan staat of al een aantal jaren werkervaring hebt; via Brunel breng je je carrière naar de volgende stap.

Naast de ervaring die je via ons in korte tijd opdoet, kun jij jezelf verder ontwikkelen in de civiele techniek. Wij verzorgen vakgerichte opleidingen of trainingen. Maar ook persoonlijke vaardigheidstrainingen op het gebied van leidinggeven, overtuigingskracht en presentatietechnieken.

Upload je cv

Wij zijn altijd op zoek naar talent. Stuur ons een open sollicitatie.

Upload je cv

Altijd de nieuwste civiele techniek vacatures in je mailbox?

Schrijf je in voor onze job alert Civiele techniek

Zoekopdracht is niet correct ingevuld of corrupt geraakt. Je bent reeds ingeschreven voor deze Job Alert. (duplikaat)
Frequentie is niet correct ingevuld.
Gebruik een geldig e-mail adres

Bij het creëren van een Job Alert stem je in met onze privacy voorwaarden. Je kan jouw Job Alert wijzigen of verwijderen op elk moment.

Bevestinging verzonden naar

Meer informatie?

Alexander van den Berg

Account Executive

a.van.den.berg@brunel.net

+31 10 26 66 477