Vacatures werkvoorbereider bouw

Terwijl jij je als Werkvoorbereider Bouw inzet voor mooie Bouw & Infraprojecten, bouwen wij samen aan jouw toekomst. Of je nu een voorkeur hebt voor verschillende projecten bij een en dezelfde opdrachtgever of voor kortdurende opdrachten bij meerdere bedrijven, via Brunel is het allemaal mogelijk. Samen met je Brunel-consultant onderzoek je welke top-opdrachtgever het beste bij je past en met welk project jij als Werkvoorbereider Bouw & Infra het beste uit jezelf kunt halen.

Carrière maken als Werkvoorbereider Bouw & Infra

Brunel is dé specialist als het gaat om detachering van Engineering-professionals. Dankzij onze ervaring, marktkennis en ons omvangrijke netwerk hebben wij alles in huis waar jij als Werkvoorbereider blij van wordt: een loopbaan met impact. In cijfers: Brunel is in 1975 opgericht door een TU Delft student en heeft inmiddels vestigingen in meer dan 30 landen. In Nederland werken honderden engineers voor Brunel. Hieronder vind je een selectie van hun ervaringen. 

Een greep uit onze uitstekende arbeidsvoorwaarden:

  • een fijn startsalaris, met meerdere bonus-opportunities
  • flexibiliteit qua opdrachten, projecten en locaties
  • met de zekerheid en stabiliteit van een contract
  • een ruim aanbod aan softskill- en vaardigheidstrainingen
  • de kans om je Archicad-, autoCAD- en Revitkennis te verdiepen
  • sparren met collega-Brunellers tijdens events, interactives en borrels

 

Vacature alert werkvoorbereider bouw & infra

Wil je altijd als eerste op de hoogte zijn als er een nieuwe vacature online komt? Schrijf je hieronder vrijblijvend in voor onze job alert. Je ontvangt dan een e-mail van ons zodra er een passende vacature beschikbaar is.

 

Open sollicitaties

Niet al onze vacatures staan online, maar we zijn altijd op zoek naar goede werkvoorbereiders in de bouw & infra. Nieuwsgierig naar wat Brunel voor jouw carrière kan betekenen? Jouw open sollicitatie is altijd welkom! Zie de button onderaan deze pagina.

Wij zijn altijd op zoek naar talent. Stuur ons een open sollicitatie.

Upload je cv