Uitvoerder bouw vacatures

Als koning(in) van de planning en organisatie weet jij alles tot in de puntjes voor te bereiden. Jij zorgt ervoor dat ieder bouwproject waarbij jij betrokken bent op rolletjes loopt. Wil je niet alleen werken aan verschillende projecten, maar ook voor verschillende toonaangevende opdrachtgevers? Dan is Brunel voor jou een zeer interessante optie.

Waarom Brunel

Bij Brunel kom je een dienst bij een bedrijf waarbij de tevredenheid en gezondheid van werknemers hoog in het vaandel staan. Om die reden heeft Brunel een zeer interessant arbeidsvoorwaardenpakket met leuke extra’s. Denk hierbij o.a aan:

  • Flexibiliteit en vrijheid, met de zekerheid van een vast contract
  • Collectiviteitskorting en kortingen op o.a. sport en cultuur
  • Een goed salaris met interessante bonusopportunities
  • Interessante en leerzame netwerkbijeenkomsten
  • Opleidingsmogelijkheden en de ruimte om je kennis uit te breiden
  • Interessante events, interactives en borrels met collega’s

Vacature alert uitvoerder bouw

Wil je altijd als eerste op de hoogte zijn als er een nieuwe vacature online komt? Schrijf je hieronder vrijblijvend in voor onze job alert. Je ontvangt dan een e-mail van ons zodra er een passende vacature beschikbaar is.

Open sollicitaties

Niet al onze vacatures staan online, maar we zijn altijd op zoek naar goede uitvoerders in de bouw. Nieuwsgierig naar wat Brunel voor jouw carrière kan betekenen? Jouw open sollicitatie is altijd welkom! Zie de button onderaan deze pagina.

Wij zijn altijd op zoek naar talent. Stuur ons een open sollicitatie.

Upload je cv