Bouwkunde carrières

Als bouwkundige heb jij een heldere visie en ben je een onmisbare schakel in de (her)ontwikkeling van bouwprojecten. Binnen het vakgebied Bouw / Bouwkunde kun je onder andere aan de slag als inspecteur, constructeur, calculator, uitvoerder, werkvoorbereider of projectleider.

Onze projecten en functies bevinden zich in het hele spectrum van de bouw; van woningbouw tot inspectie of onderhoud, renovatie en installatie. Bijvoorbeeld rondom de verzakkingen in Groningen. Of je nu aan het begin van je loopbaan staat of al een aantal jaren werkervaring hebt; via Brunel breng je je carrière naar de volgende stap. Naast de ervaring die jij als bouwkundige via ons in korte tijd opdoet, kun jij jezelf verder ontwikkelen. Wij verzorgen vakgerichte opleidingen of trainingen (o.a. BIM). Maar ook persoonlijke vaardigheidstrainingen op het gebied van leidinggeven, overtuigingskracht en presentatietechnieken.

Bekijk onze populairste Bouwkunde vacatures

Altijd de nieuwste bouwkunde vacatures in je mailbox?

Schrijf je in voor onze job alert Bouwkunde

Zoekopdracht is niet correct ingevuld of corrupt geraakt. Je bent reeds ingeschreven voor deze Job Alert. (duplikaat)
Frequentie is niet correct ingevuld.
Gebruik een geldig e-mail adres

Bij het creëren van een Job Alert stem je in met onze privacy voorwaarden. Je kan jouw Job Alert wijzigen of verwijderen op elk moment.

Bevestinging verzonden naar

Actueel overzicht Bouwkunde vacatures

  Meer informatie?

  Alexander van den Berg

  Account Executive

  a.van.den.berg@brunel.net

  +31 10 26 66 477

  Upload je cv

  Wij zijn altijd op zoek naar talent. Stuur ons een open sollicitatie.

  Upload je cv