Bouwkunde carrières

Als bouwkundige heb jij een heldere visie en ben je een onmisbare schakel in de (her)ontwikkeling van bouwprojecten. Binnen het vakgebied Bouw / Bouwkunde kun je onder andere aan de slag als inspecteur, constructeur, calculator, uitvoerder, werkvoorbereider of projectleider.

Naar alle bouwkunde vacatures

Onze projecten en functies bevinden zich in het hele spectrum van de bouw; van woningbouw tot inspectie of onderhoud, renovatie en installatie. Bijvoorbeeld rondom de verzakkingen in Groningen. Of je nu aan het begin van je loopbaan staat of al een aantal jaren werkervaring hebt; via Brunel breng je je carrière naar de volgende stap. Naast de ervaring die jij als bouwkundige via ons in korte tijd opdoet, kun jij jezelf verder ontwikkelen. Wij verzorgen vakgerichte opleidingen of trainingen (o.a. BIM). Maar ook persoonlijke vaardigheidstrainingen op het gebied van leidinggeven, overtuigingskracht en presentatietechnieken.

Altijd de nieuwste bouwkunde vacatures in je mailbox?

Schrijf je in voor de Brunel Job Alert en ontvang de nieuwste vacatures voor jouw profiel.

Je kunt een Job Alert op elk moment annuleren. Wanneer je een Job Alert aanmaakt, ga je akkoord met onze Privacyverklaring.

Meer informatie?

Rémon Roeleveld

Managing Consultant

06-12219343

Wij zijn altijd op zoek naar talent. Stuur ons een open sollicitatie.

Upload je cv