Automotive Header Desktop

Automotive carrière

De Automotive industrie is een dynamische wereld waar ontwikkelingen elkaar snel opvolgen. Als Engineer ben jij in staat om een wezenlijke bijdrage te leveren aan deze ontwikkelingen. Wil jij bijvoorbeeld aan de slag als Mechanical Engineer, Projectmanager of Test Engineer? Of wil jij juist bijdrage op het gebied van softwareontwikkeling of elektronische ontwikkeling?

Als Brunel bieden wij je mogelijkheden op diverse werkgebieden binnen de Automotive. Denk hierbij aan Research & Development, Productie, Maintenance en After Sales. Door ons uitgebreide netwerk kan je werken aan mooie projecten, als ontwikkeling van modules, verbetering aan productielijnen of het testen van componenten of een volledig voertuig. Of je nu aan het begin van je loopbaan staat in de Automotive, of al een aantal jaren werkervaring hebt, wij gaan je helpen om je carrière naar de volgende stap te brengen.

Naast de ervaring die je via ons in korte tijd opdoet, kun jij jezelf verder ontwikkelen in de Automotive. Wij verzorgen vakgerichte opleidingen of trainingen. Maar ook persoonlijke vaardigheidstrainingen op het gebied van leidinggeven, overtuigingskracht en presentatietechnieken. 

Altijd de nieuwste automotive vacatures in je mailbox?

Schrijf je in voor onze job alert: Automotive

Zoekopdracht is niet correct ingevuld of corrupt geraakt. Je bent reeds ingeschreven voor deze Job Alert. (duplikaat)
Frequentie is niet correct ingevuld.
Gebruik een geldig e-mail adres

Bij het creëren van een Job Alert stem je in met onze privacy voorwaarden. Je kan jouw Job Alert wijzigen of verwijderen op elk moment.

Bevestinging verzonden naar

Meer informatie? Neem contact op met:

Contact photo Dennis Raaijmakers

Dennis Raaijmakers

Managing Consultant

d.raaijmakers@brunel.net

+31 (0)6 575 596 92

Upload je cv

Wij zijn altijd op zoek naar talent. Stuur ons een open sollicitatie.

Upload je cv