Automotive carrière

De Automotive industrie is een dynamische wereld waar ontwikkelingen elkaar snel opvolgen. Als Engineer ben jij in staat om een wezenlijke bijdrage te leveren aan deze ontwikkelingen. Wil jij bijvoorbeeld aan de slag als Mechanical Engineer, Projectmanager of Test Engineer? Of wil jij juist bijdrage op het gebied van softwareontwikkeling of elektronische ontwikkeling?

Naar alle automotive vacatures

Als Brunel bieden wij je mogelijkheden op diverse werkgebieden binnen de Automotive. Denk hierbij aan Research & Development, Productie, Maintenance en After Sales. Door ons uitgebreide netwerk kan je werken aan mooie projecten, als ontwikkeling van modules, verbetering aan productielijnen of het testen van componenten of een volledig voertuig. Of je nu aan het begin van je loopbaan staat in de Automotive, of al een aantal jaren werkervaring hebt, wij gaan je helpen om je carrière naar de volgende stap te brengen.

Naast de ervaring die je via ons in korte tijd opdoet, kun jij jezelf verder ontwikkelen in de Automotive. Wij verzorgen vakgerichte opleidingen of trainingen. Maar ook persoonlijke vaardigheidstrainingen op het gebied van leidinggeven, overtuigingskracht en presentatietechnieken. 

De meest recente automotive vacatures in jouw mailbox?

Schrijf je in voor de Brunel Job Alert en ontvang de nieuwste vacatures voor jouw profiel.

Je kunt een Job Alert op elk moment annuleren. Wanneer je een Job Alert aanmaakt, ga je akkoord met onze Privacyverklaring.

Meer informatie? Neem contact op met:

P B

Peter Berrevoets

Managing Consultant

0683646111

Wij zijn altijd op zoek naar talent. Stuur ons een open sollicitatie.

Upload je cv