Engineering

Binnen het specialisme Engineering zijn we van alle markten thuis. Van het aardbevingsgebied in Groningen, de Amsterdamse Noord-Zuidlijn tot de automotive branche in het zuiden van het land; je komt er engineers van Brunel tegen. En er zijn meer mogelijkheden. Dus zoek je een nieuwe uitdaging binnen de Civiele Techniek, Bouw & Infra, Werktuigbouwkunde of Elektrotechniek? Of zit jij qua expertise meer op het terrein van de Werkvoorbereider, Calculator of Quality Engineer? Welke kant je ook opgaat, jouw volgende carrièrestap zet je bij Brunel!

Naar Engineering vacatures Engineering Traineeships

Jouw carrière als Engineer

Brunel beschikt over een uitgebreid netwerk van toonaangevende opdrachtgevers, zowel nationaal als internationaal. Dus waar je ook staat qua kennis- en ervaringsniveau en welke ambities je ook hebt, wij hebben altijd een project of traineeship dat aansluit op jouw wensen.

Brunel als jouw carrièrepartner

Je gaat aan de slag bij een van onze opdrachtgevers, bijvoorbeeld Alliander, Movares, ASML of Philips. Maar omdat je werkt op detacheringsbasis, kom je bij ons in dienst. Dat betekent voor jou het beste van twee werelden: de zekerheid van een vast contract bij Brunel en de mogelijkheid om veel inhoudelijke kennis op te doen bij verschillende bedrijven. Daar leer je tenslotte het meeste van: door de afwisseling van diverse projecten en opdrachten!

Wij vinden het belangrijk dat jij het beste uit jezelf kunt halen en nemen graag de tijd om regelmatig met jou over je toekomstplannen te sparren. Vanuit Brunel bieden we diverse trainingen en workshops aan op het gebied van soft skills. Maar ook aan je kennisniveau wordt gedacht, dus reken op een breed opleidingsaanbod, waaronder Revit, AutoCad, Prince 2 Foundation, IPMA D, VCA-VOL, RCA en Pareto. Daarnaast worden er door Brunel Engineering regelmatig regioborrels, inhouse-dagen en meet-ups georganiseerd, zodat vakgenoten kennis kunnen delen in een informele setting.

Bekijk hier onze Engineering Traineeships:

Engineering Traineeships

Bekijk hier onze Engineering Projecten:

Werken bij Alliander via Brunel

Neem contact met ons op!

Martin Jansen

Senior Sales Consultant

+31613003212

Wij zijn altijd op zoek naar talent. Stuur ons een open sollicitatie.

Upload je cv