Volvo Ocean Race Student Event

Na elf intense etappes is de vloot in negen maanden rond de wereld gevaren en finishen alle deelnemers aan de legendarische Volvo Ocean Race tijdens de laatste week van juni in Scheveningen. Hier valt de beslissing wie de winnaar wordt van de meest heftige zeilrace ter wereld. Brunel biedt jou de unieke kans om deel te nemen aan een exclusief evenement dat rondom de aankomst wordt georganiseerd.

Op 28 juni organiseren we twee exclusieve programma’s waar jij bij wilt zijn! Of je nu een technische, financiële of commerciële achtergrond hebt: de invulling van de dag stemmen we op jou af. Zo kun je deelnemen aan gave activiteiten zoals kitesurfen of wake boarden, je luistert naar een interessante spreker die een inspirerend verhaal vertelt over zijn/haar expertise, je krijgt een rondleiding op de Team Brunel boot en je sluit de avond af met een goed feestje!

De exclusieve programma’s

We organiseren de programma’s Teamwork en Data Science die beide bestaan uit de hierboven genoemde onderdelen. Vind jij het interessant om meer te horen over groepsdynamiek en hoe je als team optimaal kunt presteren? Meld je dan aan voor Teamwork. Als jij interesse hebt in data-analyse en optimalisatie op basis van inzichten dan is het Data Science programma helemaal voor jou. In beide programma’s spreekt Shore Crew Engineer EJ dus ook techneuten kunnen hun hart ophalen aan zijn verhalen over zowel de technische als persoonlijke uitdagingen die hij als lid van Team Brunel afgelopen jaar voor zijn kiezen kreeg.

Hoe zien de programma’s er dan concreet uit?

 • Teamwork

  12:00 - 13:00    Welkom en lunch
  13:00 - 13:30   
  Verhaal shore crew engineer
  13:30 - 14:00 
     Ricardo Meijer - Teamwork
  14:00 - 14:30    Koen Adolfs - ABN AMRO
  14:30 - 15:00   
   Race Boat Experience
 • Data Science

  15:00 - 15:30    Welkom door Sadako Huitema - Directeur Brunel Engineering
  15:30 - 16:00    Race Boat Experience
  16:00 - 16:30    Verhaal shore crew engineer
  16:30 - 17:30    Arjen Kamphuis & Lieke Heesink -  Data Science
  17:30 - 18:00   
  Koen Adolfs - ABN AMRO  
  18:00 - 19:00   
  Eten & afsluiting

De sportieve activiteiten zoals kitesurfen of wake boarden worden op het strand verzorgd door professionele instructeurs. Daarnaast zijn er op het evenemententerrein nog heel veel andere activiteiten te doen die we je niet willen onthouden. Daarom is er voor het Data Science programma en na het Teamwork programma ruimte om hier op eigen gelegenheid aan deel te nemen.

Aanmelden

Klik op onderstaande button om je aan te melden. Houd er rekening mee dat er slechts 100 plekken beschikbaar zijn voor het event. Er kan dus slechts een selectie van alle aanmeldingen deelnemen. We laten je uiterlijk vrijdag 8 juni weten of je tot deelnemers behoort.

Mocht je na het lezen nog vragen hebben, stuur dan een mail naar vor-events@brunel.net