Samenwerking met studieverenigingen en onderwijsinstellingen

Brunel werkt samen met verschillende studieverenigingen en onderwijsinstellingen om studenten op weg te helpen in hun carriere. Onze Campus Consultants verzorgen professionele trainingen die een waardevolle toevoeging zijn op het curriculum. Denk hierbij aan hoe studenten zichzelf op de juiste manier in de markt kunnen zetten om hun gewenste baan te krijgen zodra zij hun studie hebben afgerond. Maar denk ook aan waardevolle vaardigheden die nodig zijn op de werkvloer, zoals Scrum, inspelen op gedragsstijlen, effectief communiceren en pitchen. Interactie staat voorop tijdens trainingen en door terug te grijpen op hun praktijkervaring bieden onze Campus Consultants actuele, nieuwe inzichten voor jong talent. Heeft u interesse in een training of kunnen wij u op een andere manier helpen, neem dan contact met ons op via onderstaande button:

Studievereniging De chemische binding

Rijks Universiteit Groningen

De Chemische Binding is de studievereniging voor studenten Scheikunde en Scheikundige Technologie aan de Rijsuniversiteit Groningen. Onze vereniging telt meer dan 700 leden, zowel Bachelor- als Masterstudenten. Over het algemeen is deze groep erg divers. Al meerdere jaren hebben wij een erg fijne en nuttige samenwerking met Brunel. Brunel ondersteunt onze leden op het gebied van carrière doormiddel van bijvoorbeeld LinkedIn, Sollicitatie en Personal Branding trainingen. De trainers van Brunel zijn erg toegankelijk en fijn in de omgang. Brunel weet goed in te spelen op de uiteenlopende persoonlijkheden en ambities van onze leden om zo iedereen advies op maat te kunnen geven. Samen met Brunel kunnen wij onze leden voorbereiden om de stap naar hun eerste loopbaan succesvol te zetten, wat natuurlijk erg waardevol is!

Door: Chantal Graafsma - Externe betrekkingen De chemische binding

Automotive Engineering

Hogeschool Rotterdam

Als opleiding Automotive Hogeschool Rotterdam vinden wij dat techniekonderwijs verder gaat dan technologie snappen en toepassen. We investeren daarom ook heel bewust in de manier waarop onze young professionals zichzelf positioneren en presenteren in de praktijk. We zeggen niet alleen dat we een contextrijke leeromgeving voor onze studenten creëren, maar wij doen dit ook. Voor de ontwikkeling van onze opleidingscompetentie ‘Professioneel Handelen’ wordt een hands-on aanpak gehanteerd, waarbij wij direct (just-in-time) inspelen op de vraag van de studenten. In het programma spelen de workshops van Brunel een belangrijke rol om onze studenten bewust te maken van de wijze waarop professionals in het beroepenveld kijken naar de manieren waarop onze studenten zich daar profileren. Het resultaat hiervan is dat het leren voor onze studenten betekenisvoller wordt. Samen met Brunel werken wij aan de vorming van onze toekomstige Automotive ingenieurs!

Door:Brahim Boukhari - lecturer

Elektrotechnische vereeniging

TU Delft

Brunel werkt al meerdere jaren samen met de Elektrotechnische vereeniging van de TU Delft. We zien een mooie connectie met de vereniging en haar leden. We mogen ieder jaar weer meerdere starters bij Brunel ontvangen die lid waren bij de ETV. Een mooie samenwerking met veel potentie waar Brunel trots op is.

Door: Karen van den Heuvel - voormalig Commissioner of External Affairs bij de Elektrotechnische vereeniging

Studievereniging Flow

Tilburg University

Studievereniging Flow is dé studievereniging voor alle bachelor- en masterstudenten Communicatie- en Informatiewetenschappen (CIW) en Cognitive Science & Artificial Intelligence (CSAI). Hieronder vallen verschillende tracks in de richting van bedrijfscommunicatie & digitale media, communication design, new mediadesign, maar bijvoorbeeld ook data science. De studie is erg veelzijdig, en je kunt er daarom ook alle kanten mee op. De samenwerking met Brunel bestaat al een aantal jaren. Omdat Brunel een bedrijf is dat goed aansluit op een deel van onze opleidingen, is het erg fijn om samen te werken! We organiseren samen twee workshops per jaar, waarbij de studenten van Flow kennismaken met Brunel en de kans krijgen om hun vaardigheden te ontwikkelen.   

Intermate

Technische Universiteit Eindhoven

Intermate is de studievereniging van de bacheloropleiding Technische Innovatiewetenschappen (TIW) en haar Majors Psychology & Technology (P&T) en Sustainable Innovation (SI), en de masteropleidingen Human-Technology Interaction (HTI) en Innovation Sciences (IS) aan de Technische Universiteit Eindhoven (TU/e)

Intermate heeft als doel de belangen van de studenten van deze opleidingen te behartigen.
Daarnaast bevordert Intermate niet alleen het contact tussen de studenten onderling en tussen studenten en docenten, maar ook het contact met de rest van de universiteit en het bedrijfsleven. Kort
samengevat houdt Intermate zich voornamelijk bezig met de volgende zaken:
• Informatievoorziening
• Carrière-oriëntatie voor studenten
• Verbetering van het onderwijs
• Organisatie van informele activiteiten

Niet alleen de interesses maar ook de vaardigheden van onze studenten zijn ontzettend divers. Hierdoor is het voor studenten soms moeilijk om op de juiste plek terecht te komen. Dit is een van de redenen waarom wij samenwerken met Brunel. Het brede netwerk van Brunel zorgt ervoor dat onze studenten de kans krijgen om verschillende mogelijkheden te bekijken waarna zij, ook door de persoonlijke training, op de goede plek terechtkomen. Hiernaast kan Brunel ons, ook weer dankzij dat brede netwerk, helpen met verenigingsproblematiek zoals IT en Finance.