Studenten en Starters

Voor jou als (aankomend) starter zijn er veel mogelijkheden. Kiezen is lastig. Wij helpen je daarom graag bij het maken van de juiste keuze.

Tijdens je studie of als starter staan wij voor je klaar. We spreken met allerlei bedrijven, binnen verschillende branches. Hierdoor weten wij welke mogelijkheden er zijn, welke trends er spelen en hoe we jou het beste kunnen helpen aan een vliegende start van je carrière. Brunel helpt jouw carriere fast forward te gaan. Wij geloven erin dat als je 100% voor je carrière gaat, je de beste kan worden.

Is het jou nog niet helemaal duidelijk wat Brunel doet en hoe werken bij ons eruitziet? Bekijk dan de animatie over onze dienstverlening via onderstaande button!

Traineeship voor starters

Een van onze kernwaarden is operational excellence: het allerbeste uit jezelf halen. Dit doen we dan ook graag! Als je bij Brunel start kom je terecht in het Talent Program. Samen met je HR en consultant stel je jouw persoonlijke ontwikkelplan op, krijg je coaching on the job en volg je trainingen op gebied van softskills. Maar er is meer mogelijk voor onze starters. Zo bieden wij verschillende traineeships aan waarin jij jezelf kunt ontwikkelen tot professional. Allen binnen een branche waar in de markt veel vraag naar is.

Traineeships:

Je Traineeship voorbereiden?

Brunel Inhouse Experience

Voor iedereen die interesse heeft in een traineeship en zich daar goed op wil voorbereiden organiseren wij tweemaal per jaar de Brunel Inhouse Experience. Tijdens deze avond geven we jouw meer inzicht in wat Brunel voor jou kan betekenen, welke mogelijkheden er bij jouw wensen en achtergrond passen en maak je kennis met andere young professionals en consultants van Brunel. Wil jij meer weten over wat de Brunel Inhouse Experience inhoud? Klik dan op onderstaande button!

Sponsoring

Brunel vindt het belangrijk dat jong talent de ruimte krijgt zich te ontwikkelen en de volgende stap zet in hun carriere. Daarom steunt Brunel door heel Nederland een aantal bijzondere projecten die door studenten zijn opgezet. Neem hieronder eens een kijkje bij de verschillende samenwerkingen die wij zijn aangegaan.

Meer weten? Neem contact op met: