Starters

Een van onze kernwaarden is operational excellence: het allerbeste uit jezelf halen. Dit doen we dan ook graag! Als je jouw carrière bij Brunel start ga je direct samen met HR en jouw consultant in gesprek om jouw persoonlijk ontwikkelplan op te stellen. Daarnaast krijg je coaching on the job en volg je trainingen op gebied van softskills. Maar er is meer mogelijk voor onze starters. Zo bieden wij verschillende traineeships aan waarin jij jezelf kunt ontwikkelen tot professional. Allen binnen een branche waar in de markt veel vraag naar is.

Maak kennis met Brunel

Brunel Inhouse Experience

Ben jij er nog niet helemaal uit welk traineeship bij jou past? Dan is een deelname aan de Brunel Inhouse Experience een goed idee. Deze inhousedag is voor iedereen die interesse heeft in een traineeship, en zich daar goed op wil voorbereiden. Meerdere keren per jaar openen wij onze deuren om je een kijkje in de keuken te geven over onze opdrachten. En om kennis te maken met andere young professionals en consultants van Brunel.

Trainingen 

Ook na je studietijd gaat het leren en ontwikkelen gewoon door. Wij bieden trainingen aan die aansluiten op jouw persoonlijke ontwikkeling. Van vakinhoudelijk tot soft skills. Dit alles om jou de professional te laten worden waar jij altijd al over hebt gedroomd. Door goed met jou in gesprek te gaan kunnen wij trainingen aanbieden die aansluiten op jouw persoonlijke ontwikkeling.

Meer weten? Neem contact op met:

Campus Recruitment

+31 (0)6 30900623