Onderwijsinstellingen en verenigingen

Onderwijsinstellingen

Brunel helpt studenten zich optimaal voor te bereiden op de arbeidsmarkt. Dit doen wij door onze expertise te delen en actief betrokken te zijn bij de ontwikkeling van deze doelgroep. Wij voeren dagelijks gesprekken met kandidaten, professionals en opdrachtgevers. Wij gebruiken graag onze expertise en ervaring om studenten te helpen bij het maken van de juiste keuze. Door het geven van op maat gemaakte trainingen op zowel mbo-, hbo- als wo-niveau bieden wij studenten vroegtijdig inzicht in zichzelf, de arbeidsmarkt en de mogelijkheden bij bedrijven in verschillende branches. Ook organiseren wij inhoudelijke gastcolleges en events.

Bent u een docent, betrokken bij een studie- of studentenvereniging of op een andere manier betrokken bij het onderwijs? Wij kijken graag samen met u naar de mogelijkheden die wij uw studenten kunnen bieden.

Samen met Brunel vormen we de professionele houding van onze studenten, dit is added value voor het werkveld

Mariska van Cronenberg, docent werktuigbouwkunde NHL Stenden Hogeschool.

Huidige samenwerkingen:

Studie- en studentenvereniging

Wij werken actief samen met diverse studie- en studentenverenigingen door het hele land. Brunel wil een waardevolle toevoeging zijn op het curriculum van studenten en hen voorbereiden op de arbeidsmarkt. Brunel investeert graag in de toekomst! Wij bieden soft skills trainingen aan, verzorgen inhoudelijke gastcolleges en organiseren inhousedagen.

Ben jij lid van een studie- of studentenvereniging of zit jij in een commissie en ben jij op zoek naar een kennispartner die actief is in de arbeidsmarkt? Wij kijken graag samen met jou naar de mogelijkheden die wij kunnen bieden op het gebied van workshops, educatieve trainingen, interessante gastcolleges of andere evenementen.

De sollicitatietraining door Nikki en Joost bij onze studievereniging was inhoudelijkerg sterk en actueel én een leuke manier om Brunel IT te leren kennen. Een kennismaking die blijft hangen.

Florence van Wilgenburg, student Communicatie- en informatiewetenschappen bij Universiteit Tilburg en lid van studievereniging Flow. 

Sponsoring

Op dit moment zijn wij trotse sponsor van Formula Student Team Delft, University Racing Eindhoven en HAN Formula student.

Brunel vindt het erg belangrijk om op een duurzame manier in de toekomst te investeren. Wij nemen elk sponsorverzoek serieus in overweging. Heeft u een vraag over het sponsorbeleid van Brunel? Stel deze dan hier.

 

 

Sponsoring

Brunel ontvangt dagelijks veel sponsorverzoeken. Daarom moeten wij keuzes maken, maar Brunel vindt het wel erg belangrijk om in de toekomst te investeren.  Bekijk hieronder wat Brunel van sponsoring verwacht: sponsoring heeft voor alle betrokkenen een aantal voordelen. Voor Brunel is het een commerciële beslissing. Daarom moet de sponsoring van een evenement, activiteit of organisatie mogelijkheden bieden voor merkpositionering, marketing en publiciteit.  

1. Mijn verzoek voldoet niet aan de criteria: heeft het nog zin om mijn verzoek in te dienen?
A: Als uw verzoek niet aan de criteria voldoet, is de kans op een positief antwoord minimaal.

2. Hoe lang duurt de afhandeling van een sponsor- of donatieverzoek?
A: Dit is afhankelijk of uw verzoek voldoet aan de criteria. U ontvangt altijd binnen vijf werkdagen een antwoord.

Meer weten? Neem contact op met:

Campus Recruitment

+31 (0)6 30900623