Onderwijs-instellingen en verenigingen

Onderwijsinstellingen

Brunel Campus Recruitment helpt studenten zich optimaal voor te bereiden op de arbeidsmarkt. Dit doen wij door onze expertise te delen en actief betrokken te zijn bij de ontwikkeling van deze doelgroep. Wij voeren dagelijks gesprekken met kandidaten, professionals en opdrachtgevers en de kennis en ervaring die wij hebben gebruiken wij graag om studenten te helpen bij het maken van de juiste keuze. 
Zo bieden wij op maat gemaakte trainingen aan op zowel mbo-, hbo- als wo-niveau, om studenten vroegtijdig inzicht te bieden in zichzelf, de arbeidsmarkt en de mogelijkheden bij bedrijven in verschillende branches.

Bent u een docent, lid van een studie- of studentenvereniging of via een andere manier betrokken bij het onderwijs? Wij kijken graag samen met u naar de diverse mogelijkheden die wij uw studenten kunnen bieden. Op gebied van trainingen, inhoudelijke gastcolleges of andere evenementen.   

Samen met Brunel vormen we de professionele houding van onze studenten, dit is added value voor het werkveld

Mariska van Cronenberg, docent werktuigbouwkunde NHL Hogeschool.

Huidige samenwerkingen:

Studie- en studentenvereniging

Brunel Campus Recruitment werkt actief samen met diverse studie- en studentenverenigingen door het hele land. Ons doel hierbij is een waardevolle toevoeging te zijn op het curriculum van studenten en hen voor te bereiden op de arbeidsmarkt. Dit doen wij onder andere door het aanbieden van soft skills-trainingen, het verzorgen van inhoudelijke gastcolleges en het organiseren van inhouse-dagen. Brunel investeert graag in de toekomst! Daarnaast zijn wij op dit moment trotse sponsor van de Solar Boat Twente, het TU/e Ecomotive team LINA en van het HAN Hydromotive team.

Ben jij lid van een studie- of studentenvereniging of zit jij in een commissie en ben jij opzoek naar een kennispartner die actief is in de arbeidsmarkt? Wij kijken graag samen met jou naar de mogelijkheden die wij kunnen bieden op het gebied van workshops, educatieve trainingen, interessante gastcolleges of andere evenementen.

De sollicitatietraining door Nikki en Joost bij onze studievereniging was inhoudelijk erg sterk en actueel én een leuke manier om Brunel IT te leren kennen. Een kennismaking die blijft hangen.

Florence van Wilgenburg, student Communicatie- en informatiewetenschappen bij Universiteit Tilburg en lid van studievereniging Flow. 

Sponsoring

Op dit moment zijn wij trotse sponsor van de Solar Boat Twente, het TU/e Ecomotive team LINA, het HAN Hydromotive team en de Hyperloop TU Delft en hebben wij een mooie samenwerking met YES!Delft Students. 

Brunel vindt het erg belangrijk om op een duurzame manier in de toekomst te investeren. Vandaar dat wij elk sponsorverzoek serieus in overweging nemen. Heeft u een vraag over het sponsorbeleid van Brunel? Stel deze dan hier.

 

Meer weten? Neem contact op met:

Interessante artikelen