Brunel Netwerk Borrel

Heb jij na de hele week hard bezig te zijn geweest aan je studie even geen zin in formules en algoritmes, maar in een gezellige borrel? Kom dan vrijdag 17 mei naar de Brunel Netwerk Borrel, waar je de oprichter himself van het miljoenen bedrijf Brunel tegenkomt in zijn eigen achtertuin, terwijl de BBQ warm wordt. Naast het netwerken met Brunel consultants en medestudenten worden er diverse presentaties gegeven van onder andere oud TU Delft studenten om hun ervaringen te horen hoe het is om bij Brunel te werken. Het event is na inschrijving toegankelijk voor studenten van de TU Delft.

Planning:

  • 17:30 Inloop
  • 18:00 Introductie Brunel
  • 18:15 Presentatie diverse Brunel medewerkers
  • 19:00 Open Borrel
  • 19:30 BBQ
  • 22:00 Einde event

Introductie Brunel
In 1975 vond ingenieur Jan Brand vanuit een klein kantoor in Delft een tijdelijke baan voor een collega-ingenieur. Deze eerste plaatsing luidde het begin in van een wereldwijd succesverhaal in flexibele personeelsoplossingen. Jan zal zelf de avond openen met het delen van zijn verhaal en hoe Brunel door middel van ondernemerschap is uitgegroeid tot een wereldwijde dienstverlener met ruim 10.000 medewerkers in 35 landen.

Presentaties: hoor het van een ander!
Ben je benieuwd hoe het is om bij Brunel te werken? Luister dan naar de verhalen van oud TU Delft studenten die nu als specialisten via Brunel aan het werk zijn. Aarzel niet om hem of haar ook buiten de presentatie aan de mouw te trekken voor vragen. Daar zijn ze voor!

Over Brunel
Hoogopgeleide technici zoals jij zijn schaars, en dat maakt jou gewild in de markt. Dat is natuurlijk heel mooi! Je hebt straks volop keuze voor de start van je carrière. Maar wat kies je nu? Voor een bedrijf dat je het leukst lijkt, het dichtstbij zit, je de mooiste ontwikkelmogelijkheden biedt? Lastig!

Maar daar is een oplossing voor: Kies voor Brunel! en krijg toegang tot de topbedrijven in Nederland. Met een goed vast salaris ga je aan de slag bij verschillende bedrijven. Elke keer weer een nieuwe uitdaging, die past bij je persoonlijke ontwikkeling. Dat vinden we heel belangrijk, want dat is onze succesformule: wanneer jij je optimaal kunt ontwikkelen in de juiste functie bij het juiste bedrijf, dan hebben wij tevreden klanten.

Engineering
Eindelijk je technische diploma op zak! Na je studie wil je natuurlijk graag in de praktijk brengen wat je hebt geleerd. Maar hoe en waar ga je dat doen? Binnen onze tak Engineering kan je alle kanten uit: van een traineeship in de industriële automatisering, tot een traineeship BIM engineer. Bij Brunel Inhouse Experience kun je terecht met al je vragen en helpen we jou de juiste carrièrekeuze te maken!

Ontdek alle Brunel Engineering traineeships