Brunel Trainee Experience

Is het einde van jouw studie in de techniek of IT in zicht? Maak dan kennis met Brunel tijdens de Brunel Trainee Experience! Met deze Experience ontdek je in één avond welk traineeship of welke startersfunctie bij jou past. En hoe je interessante bedrijven warm maakt voor jouw expertise.

Workshops Brunel Trainee Experience

Hoe ziet die Experience eruit? Tijdens deze avond kun je kiezen uit een hele serie workshops die jou voorbereiden op de stap naar een baan. Denk aan een workshop over jouw drijfveren of over welke kleur het beste bij jou past, maar er zijn ook workshops om je LinkedIn-profiel en  cv te perfectioneren.

Leer jezelf kennen met de persoonlijkheidstest

Maar het meest trots zijn we op onze persoonlijkheidstest! Die maak je voordat je aan de Experience begint. Op de avond zelf heb je uitgebreid de tijd om de resultaten met een Brunel-consultant te bespreken. Zo kom je niet alleen alles te weten over je sterke en je zwakke punten, je ontdekt ook wat voor baan er bij jouw karakter past. Handig, toch?

Presentaties: hoor het van een ander!

Oh, en ben je benieuwd hoe het is om bij ons te werken? Volg dan een presentatie van een van de starters die al via Brunel aan het werk is in jouw vakgebied. En aarzel niet om hem of haar ook buiten de presentatie aan de mouw te trekken voor vragen. Daar zijn ze voor!

Bekijk hier de agenda:

Locatie Datum
Brunel Enschede 27 november
Brunel Amsterdam  29 november
Brunel Rotterdam  4 december

De avond start om 17:00 en eindigt uiterlijk om 22:00.

Sprekers

Tijdens deze avond zijn er op een aantal kantoren sprekers aanwezig die ieder hun eigen, inspirerende verhaal vertellen. Zo vertelt Paul Sieljes over zijn ervaring als eventmanager van Formula Student Netherlands. University Racing Eindhoven en Formula Student Team Delft spreken over hun zelfgebouwde auto, over de Formula Student competitie en waarom zij de keuze hebben gemaakt om hun studie een jaar lang neer te leggen. Tot slot zal voormalig chief partnerships Thymo Vlot vertellen over zijn ervaringen bij Hyperloop en de Space X pod-competitie in Californië. Stuk voor stuk mooie, inspirerende verhalen die we graag met jullie delen.

Check de video van de Brunel Trainee Experience eerder dit jaar:

Welke branche past het beste bij jou?

Brunel biedt vele mogelijkheden voor young professionals. Lees hieronder meer over de traineeships waar je je op kunt voorbereiden met de Brunel Trainee Experience. 

Engineering

Eindelijk je technische diploma op zak! Na je studie wil je natuurlijk graag in de praktijk brengen wat je hebt geleerd. Maar hoe en waar ga je dat doen? Binnen onze tak Engineering kan je alle kanten uit: van een traineeship in de industriële automatisering, tot een traineeship BIM engineer. Bij Brunel Trainee Experience kun je terecht met al je vragen en helpen we jou de juiste carrièrekeuze te maken!

Ontdek alle Brunel Engineering traineeships:

Traineeship BIM Engineer
Traineeship Rail en Infrastructuur
Traineeship Industriële Automatisering
Traineeship Maintenance
Engineering Talentprogramma

 IT

Brunel staat te springen om IT’ers met ambitie. Wil jij ervaring opdoen bij bedrijven in de Telecom, Finance en Techniek, of misschien zelfs bij de overheid? De IT traineeships van Brunel bieden je precies dat. Je gaat bij toffe bedrijven aan de slag met wat je hebt geleerd in je studie. Maar dan wel onder begeleiding van onze IT consultants, zodat je er eerst even lekker kan inkomen.

Bekijk alle Brunel IT traineeships:

Traineeship Software Engineering
Traineeship .NET
Traineeship Java
Traineeship IT Servicedesk
Traineeship Business & IT
IT-starters vacatures