Brunel Trainee Experience

Is het einde van jouw studie in de techniek of de IT in zicht? Maak dan kennis met Brunel tijdens de Brunel Trainee Experience! Met deze Experience ontdek je in één avond welke traineeship of startersfunctie bij jou past en hoe je de interessantste bedrijven warm maakt voor jouw expertise.

Hoe dat eruitziet? Tijdens de Brunel Trainee Experience kan je kiezen uit een hele serie workshops die jou meer inzicht geven in bijvoorbeeld jouw passie, of we perfectioneren je LinkedIn-profiel en je CV.

Maar het meest trots zijn we op onze persoonlijkheidstest! Die maak je voordat je aan de Experience begint, zodat je op de avond zelf uitgebreid de tijd hebt om de resultaten met een Brunel-consultant te bespreken. Zo kom je niet alleen alles te weten over je sterke en je zwakke punten, we vertellen je ook alles over wat voor baan er bij jouw karakter past. Geen overbodige luxe, toch?

Oh, en ben je benieuwd hoe het is om bij ons te werken? Volg dan eens een presentatie van een van de starters die al via ons aan het werk is binnen jouw vakgebied. Schroom trouwens niet om hem of haar ook buiten die presentaties om aan de mouw te trekken voor vragen, want daar zijn ze voor!

Bekijk hier de video van de eerste Brunel Trainee Experience in november:

;
Brunel Trainee Experience 2017

Welke branche past het best bij jou?

Brunel biedt vele mogelijkheden voor young professionals. Lees hieronder meer over de verschillende branches en ontdek waar jij meer informatie over wilt krijgen tijdens de Brunel Trainee Experience.

Engineering

Brunel Engineering brengt al sinds 1975 technische specialisten en opdrachtgevers bij elkaar. Binnen de branches Bouw-Infra, Industrie en High-Tech zijn gedreven professionals werkzaam. Mensen die hun vak verstaan. Wij bieden specialisten als werkvoorbereiders, projectleiders, quality engineers en mechanical engineers graag de kans om het beste uit zichzelf te halen. Wil jij dit ook? Tijdens de Brunel Trainee Experience vertellen we je graag meer over de verschillende traineeships binnen Engineering: 

Traineeship BIM Engineer
Traineeship Rail en Infrastructuur
Traineeship Industriële Automatisering
Traineeship Maintenance
Engineering Talentprogramma


Insurance & Banking

Brunel werkt samen met grote banken, verzekeraars en pensioenfondsen en biedt kansen op zowel zakelijk als particulier vlak. Denk hierbij aan functies op het gebied van pensioenen, inkomens- en schadeverzekeringen, hypotheken en overige bankproducten. De werkzaamheden binnen Insurance & Banking zijn gericht op het adviseren van klanten en het administratief verwerken van bank- en/of verzekeringsproducten. Bekijk het traineeship!

Let op! Alleen in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en Eindhoven.

Traineeship Young Financial Specialist

 

Finance & Risk

Finance & Risk is dé businessline binnen Brunel die verstand heeft van cijfers en risicomanagement. De belangrijkste doelgroepen voor Finance & Risk zijn: (Business)Control, Accounting & Reporting, Compliance en Risicomanagement. Deze vakgebieden worden bediend door een tweetal teams. Het ene team richt zich specifiek op de financiële dienstverlening zoals banken, verzekeraars en pensioeninstellingen. Het andere team houdt zich bezig met de sectoren telecom, transport, bouw-infra en FMCG. Heb jij vragen over financiële traineeships? Die beantwoorden we graag tijdens de Brunel Trainee Experience!

Let op! Alleen in Amsterdam, Rotterdam en Utrecht.

IT

Het IT-netwerk van Brunel strekt zich uit over de branches Telecom, Finance, Overheid en Techniek. Onze dienstverlening gaat van advies via auditing tot implementatie en beheer, en biedt daarmee oplossingen voor diverse IT-vraagstukken. Als jouw hart sneller gaat kloppen van consultancy & training, servicedesks, software solutions, infrastructure services en information security, kijk dan eens naar de volgende mogelijkheden: 

Traineeship Software Engineering
Traineeship .NET
Traineeship Java
Traineeship IT Servicedesk
Traineeship Business & IT
IT-starters vacatures

 

Legal

Bevind jij je in de eindfase van jouw studie en heb je een achtergrond in het staats- en bestuursrecht? Wij vertellen je graag wat de mogelijkheden zijn als startend overheidsjurist. Ga je liever bij een verzekeraar aan de slag en heb je drive om jezelf te ontwikkelen tot een expert in letselschade? Let’s meet!

Bij Brunel Legal hebben we kennis van de markt, een omvangrijk netwerk en bieden we waardevol advies met betrekking tot jouw professionele ontwikkeling. We kennen tal van opdrachtgevers, van non- profitorganisaties tot de Rijksoverheid en van MKB-bedrijven tot multinationals. Door middel van vaardigheidstrainingen, vakinhoudelijke opleidingen en kennisbijeenkomsten bieden wij onze trainees de mogelijkheid om zich verder te ontwikkelen en kennis met elkaar te delen.

Let op! Alleen in Amsterdam, Rotterdam en Utrecht.

Traineeship Overheidsjurist