Brunel Finance & Risk Inhouse Experience

De financiële dienstverlening is altijd in beweging! Dus als je als Young Professional op zoek bent naar een kans om mee te groeien in deze dynamische wereld, dan heeft Brunel Finance & Risk je heel wat te bieden. Denk aan opdrachten bij uitdagende opdrachtgevers als Rabobank, ING, ABN AMRO, De Volksbank en Van Lanschot.

Tijdens de Brunel Finance & Risk Inhouse Experience op 20 november (van 17:00 - 21:15 uur) nemen verschillende collega’s op opdracht je mee in hun ervaringen. Ben jij benieuwd welke rol in de financiele sector bij jou past?

Commercial banking

Een dag kan hetzelfde zijn, maar de projecten waarop jij aan de slag gaat niet. De collega’s van commercial banking nemen je mee in welke ontwikkeling je kunt doormaken op vakinhoudelijk gebied.

We bieden hier inzicht in de rollen die je kunt vervullen als je je meer op het particuliere vlak wilt ontwikkelen. Je helpt hierbij bijvoorbeeld klanten met een gedegen hypotheekadvies. Een onderwerp wat ontzettend in ontwikkeling is!

Daarnaast hebben we een collega die je meeneemt in de uitdagingen die een carrière binnen het zakelijk vlak met zich meenemen. Waarbij je nationale of internationale bedrijven adviseert en hoe je je van adviseur kunt ontwikkelen naar accountmanager.

CDD

CDD oftewel Customer Due Diligence of KYC (Know Your Client) is actueel! Banken zijn voortdurend op zoek naar CDD-analisten in spe die klantdossiers en geldstromen kunnen monitoren en beoordelen. Door jouw onderzoekend vermogen kunnen de grootbanken tijdig klanten op eventuele risico’s wijzen, zowel op financieel als op juridisch vlak. Wil je inzicht in dit dynamische vakgebied? Schrijf je dan in voor deze sessie!

Risk retail banking

Kredietwaardigheid, betalingsregelingen, hypotheekacceptaties...Bij de Retail Banking-richting van de hypotheeksector komt een hele hoop kijken. Kritische analyses en functioneel klantcontact scheppen orde in de chaos. Dat moet wel, want het verstrekken van hypotheken brengt heel wat risico’s en mogelijkheden met zich mee. Collega Rico Servaas neemt je mee in hoe hij via Brunel een vliegende start kreeg binnen de financiële sector.

Ben jij nieuwsgierig wat dit voor jou betekent en wil jij graag langskomen op deze inhouse experience? Meld je dan nu aan!

Het programma

Tijd Programma onderdeel
17:00 - 17:30 Inloop
17:30 - 18:00  Introductie Brunel
18:00 - 19:00 Diner
19;00 - 19:45 Inhoudelijke sessies
19:50 - 20:35 Workshop
20:40 - 21:15  Borrel