Brunel Inhouse Experience

Is het einde van jouw studie in de techniek of IT in zicht? Maak dan kennis met Brunel tijdens de Brunel Inhouse Experience! Met deze Experience ontdek je in één avond welk traineeship of welke startersfunctie bij jou past. En hoe je interessante bedrijven warm maakt voor jouw expertise.

Overzicht van de komende Inhousedagen

Binnenkort worden de nieuwe data’s en locaties bekend waar de Brunel Inhouse Experience georganiseerd wordt. Wil jij als eerste op de hoogte zijn? Laat jouw contactgegevens achter en ontvang een mail zodra deze bekend zijn. 

Locatie Doelgroep Thema Datum Tijden
Enschede Engineering en IT Brunel Inhouse Experience Dinsdag 26 november 2019 12:00 - 16:00 uur
Groningen Engineering en IT Brunel Inhouse Experience Dinsdag 3 december 2019 17:00 - 21:00 uur
Rotterdam Engineering Brunel Infra Experience Dinsdag 10 december 2019 17:00 - 21:00 uur
Zwolle Engineering Brunel Inhouse Experience Dinsdag 10 december 2019 12:00 - 14:00 uur

Programma Brunel Inhouse Experience

Hoe ziet jouw Experience eruit? Het programma vul je in met presentaties van interessante sprekers, het bespreken van jouw persoonlijkheidstest met een Brunel-consultant en het volgen van een nuttige workshop voor de start van je carriere.

Check onderstaande video om een indruk te krijgen van de Brunel inhouse Experience!

Presentaties: hoor het van een ander!

Ben je benieuwd hoe het is om bij ons te werken? Volg dan een presentatie van een specialist die al via Brunel aan het werk is in jouw vakgebied. En aarzel niet om hem of haar ook buiten de presentatie aan de mouw te trekken voor vragen. Daar zijn ze voor!

Leer jezelf kennen met de persoonlijkheidstest

Maar het meest trots zijn we op onze persoonlijkheidstest! Die maak je voordat je aan de Experience begint. Op de avond zelf heb je uitgebreid de tijd om de resultaten met een Brunel-consultant te bespreken. Zo kom je niet alleen alles te weten over je sterke en je zwakke punten, je ontdekt ook wat voor baan er bij jouw karakter past. Handig, toch?

Brunel workshops

Tijdens deze avond kun je een workshop volgen die jou voorbereidt op de stap naar een baan. Denk aan een workshop die tips en tricks geeft voor in het sollicitatieproces. Ook heb je de mogelijkheid om je LinkedIn-profiel en cv te perfectioneren.

Welke branche past het beste bij jou?

Brunel biedt vele mogelijkheden voor young professionals. Lees hieronder meer over de traineeships waar je je op kunt voorbereiden met de Brunel Inhouse Experience. 

Engineering

Eindelijk je technische diploma op zak! Na je studie wil je natuurlijk graag in de praktijk brengen wat je hebt geleerd. Maar hoe en waar ga je dat doen? Binnen onze tak Engineering kan je alle kanten uit: van een traineeship in de industriële automatisering, tot een traineeship BIM engineer. Bij Brunel Inhouse Experience kun je terecht met al je vragen en helpen we jou de juiste carrièrekeuze te maken!

Ontdek alle Brunel Engineering traineeships:

Traineeship BIM Engineer
Traineeship Rail en Infrastructuur
Traineeship Industriële Automatisering
Traineeship Maintenance
Engineering Talentprogramma

 IT

Brunel staat te springen om IT’ers met ambitie. Wil jij ervaring opdoen bij bedrijven in de Telecom, Finance en Techniek, of misschien zelfs bij de overheid? De IT traineeships van Brunel bieden je precies dat. Je gaat bij toffe bedrijven aan de slag met wat je hebt geleerd in je studie. Maar dan wel onder begeleiding van onze IT consultants, zodat je er eerst even lekker kan inkomen.

Bekijk alle Brunel IT traineeships:

Traineeship Software Engineering
Traineeship .NET
Traineeship Java
Traineeship IT Servicedesk
Traineeship Business & IT
IT-starters vacatures