Brunel Inhouse Experience

Is het einde van jouw studie in zicht? Maak dan kennis met Brunel tijdens de Brunel Inhouse Experience! Tijdens de Brunel Inhouse Experience ontdek je in één avond welk traineeship of welke startersfunctie bij jou past. En hoe je jezelf in de kijker speelt bij interessante bedrijven.

Meld je meteen aan

Overzicht van de komende Inhousedagen

Binnenkort maken wij de nieuwe data en locaties bekend. Wil jij als eerste op de hoogte zijn? Laat jouw contactgegevens hier achter en ontvang een mail zodra deze bekend zijn. 

Programma Brunel Inhouse Experience

Het Brunel Inhouse Experience programma bestaat uit presentaties van interessante sprekers, het bespreken van jouw persoonlijkheidstest met een Brunel-consultant en het volgen van een nuttige workshop voor de start van je carrière.

Check onderstaande video om een indruk te krijgen van de Brunel Inhouse Experience!

Presentaties: hoor het van een ander!

Ben je benieuwd hoe het is om bij ons te werken? Volg dan een presentatie van een specialist die al via Brunel aan het werk is in jouw vakgebied. Aarzel niet om hem of haar buiten de presentatie aan de mouw te trekken voor vragen. Ze vertellen je graag meer!

Leer jezelf kennen met de persoonlijkheidstest

Voordat je aan de Experience begint, maak je een persoonlijkheidstest. Daarna bespreekt een Brunel-consultant de resultaten met je. Kom alles te weten over je sterke en zwakke punten en ontdek wat voor baan bij jouw karakter past.

Brunel workshops

Tijdens de Experience volg je workshops jou voorbereiden op de stap naar een baan. Perfectioneer je LinkedIn-profiel en cv, creëer jouw personal brand, ontdek jouw drijfveren en krijg de beste tips en tricks voor sollicitatiegesprekken. 

Welke branche past het beste bij jou?

Brunel biedt vele mogelijkheden voor young professionals. Lees hieronder meer over de traineeships waar je je op kunt voorbereiden met de Brunel Inhouse Experience. 

Engineering

Eindelijk je technische diploma op zak! Na je studie wil je natuurlijk graag in de praktijk brengen wat je hebt geleerd. Maar hoe en waar ga je dat doen? Binnen onze tak Engineering zijn er veel mogelijkheden: van een traineeship in de industriële automatisering tot een traineeship BIM Engineer. Tijdens de Brunel Inhouse Experience kun je terecht met al je vragen en helpen we jou de juiste carrièrekeuze te maken!

Ontdek alle Brunel Engineering traineeships:

Traineeship BIM Engineer
Traineeship Rail en Infrastructuur
Traineeship Industriële Automatisering
Traineeship Maintenance
Engineering Talentprogramma

 IT

Brunel staat te springen om IT’ers met ambitie. Wil jij ervaring opdoen bij bedrijven in de Telecom, Finance en Techniek of bij de overheid? Bekijk dan onze traineeships! Je gaat bij toffe bedrijven aan de slag met wat je hebt geleerd in je studie. Onze IT-consultants begeleiden je hierbij, zodat je het beste uit jezelf haalt.

Bekijk alle Brunel IT traineeships:

Traineeship Software Engineering
Traineeship .NET
Traineeship Java
Traineeship IT Servicedesk
Traineeship Business & IT
IT-starters vacatures