Agile werken via Brunel

Met ruim 40 jaar ervaring in arbeidsbemiddeling heeft Brunel uitgebreide kennis van de arbeidsmarkt en actuele ontwikkelingen daarbinnen. In de afgelopen jaren zien wij dat steeds meer bedrijven de transitie maken naar een agile organisatie. De watervalmethode is in sommige situaties niet efficiënt meer en wordt vervangen door een agile manier van werken. Elk bedrijf en elk team heeft een eigen weg te bewandelen om hier te komen en Brunel gaat hierin de samenwerking aan. 

Agile werken & Brunel

Als agile specialist herken jij ongetwijfeld de ontwikkeling die er gaande is binnen veel bedrijven. Je zult wellicht een transitie naar een agile manier van werken hebben meegemaakt en hier kennis en ervaring in hebben opgebouwd. Wanneer jij deze kennis wilt inzetten om anderen hierbij te helpen dan ben je bij Brunel aan het juiste adres! Binnen Brunel is er een team opgezet dat zich enkel richt op het bemiddelen van product owners, scrum masters en agile coaches. In deze functies ben je niet gebonden aan een bepaalde discipline en onze consultants zijn dat ook niet. Het team bestaat uit consultants met kennis van marketing & communicatie en IT. Met dit multidisciplinaire team hebben wij kennis over agile opgebouwd en tegelijkertijd een netwerk van mooie bedrijven in de top 500 van Nederland.

Agile vacatures binnen Brunel

Binnen Brunel zijn er meerdere vacatures voor Agile specialisten. Denk hierbij aan een rol als product owner, waarbij je samen met de klant en stakeholders een lijst met taken samenstelt om deze vervolgens te prioriteren en te communiceren naar het development team. Om dit team te coachen en te ondersteunen is er de functie van scrum master. De scrum master heeft zelf geen autoriteit binnen het team, maar zorgt ervoor dat het team geen last heeft van externe factoren die het werk kunnen belemmeren. Om het Agile gedachtegoed over te brengen bij diverse opdrachtgevers wordt er gebruik gemaakt van een Agile coach. In deze rol begeleidt je teams en afdelingen gedurende een transitieperiode.

Bekijk hier onze Agile vacatures:

Bekijk het verhaal van Won - Agile Coach en Scrum Master

Experts in the Wild - Brunel Agile Guild

Brunel Agile Guild

Eind 2016 heeft Brunel haar eigen Agile Guild opgericht: een community voor en door Agile specialisten. De leden van de Agile Guild komen een aantal keer per jaar samen om kennis te delen en te leren van elkaar. Ook organiseren ze workshops, geven ze trainingen en faciliteren ze interventies. Als Agile specialist bij Brunel heb je dus niet alleen mooie opdrachten bij grote klanten, je maakt ook deel uit van een hechte community die je helpt te blijven groeien in je vak.

Agile & Scrum: de Product Manager 2.0

Hoe snel kan een financiële dienstverlener adequaat op een klantwens reageren? En hoe snel kan een dergelijke organisatie haar product of dienst aanpassen aan de wens van de consument? 

Veel traditionele organisaties kampen met een gebrek aan flexibiliteit en daardoor gebrek aan snelheid. Veranderingen in producten, processen, systemen en organisatie vragen daardoor veel tijd. Om hier verbetering in te brengen gaan organisaties steeds meer over op een agile werkwijze. En daarmee verandert de rol van de productmanager wezenlijk. Brunel onderzocht de veranderende rol van productmanagement binnen de financiële dienstverlening.

In de whitepaper is te lezen hoe de rol van de productmanager verandert en welke kwaliteiten en vaardigheden de productmanager moet bezitten.

De productmanager 2.0: de T-shaped specialist met een klantgeweten.

De productmanager 2.0: de T-shaped specialist met een klantgeweten 

Het verhaal van een Employee Journey Expert

Wij zijn altijd op zoek naar Agile specialisten! Stuur ons een open sollicitatie.

Upload je cv