Workshop Min(d)craft

De Brunel foundation organiseert weer een uitdagende programmeerworkshop voor kinderen in co-creatie met het GGzE eLab in Eindhoven. Tijdens deze workshop word je uitgedaagd op verschillende gebieden!

Ben je een fanatieke Minecrafter en ben je tussen de 10-14 jaar? Wil je kennismaken met Minecraftwerelden waarin je leert programmeren en de virtuele en "echte" wereld, door besturing van ledlampjes, met elkaar verbindt? Wil jij daarna de strijd aangaan met de andere deelnemers in het eindspel? Dan is deze workshop iets voor jou!

Workshops

Deze workshop vindt plaats op ons Brunel kantoor in Eindhoven op de High Tech Campus.

Wat heb je nodig? Nieuwsgierigheid, dosis enthousiasme, doorzettingsvermogen, een eigen laptop (waar Minecraft op is gedownload en goed op draait) een Minecraft account met inlogcodes. Alle overige materialen zijn op de lokatie aanwezig.

Deze workshop staat gepland voor de 2e helft van 2018. De exacte datum is vooralsnog niet bekend, maar je kunt de Brunel foundation volgen op LinkedIn om op de hoogte te blijven van nieuwe workshops en events. 
 
Door deel te nemen aan deze workshop ga je akkoord met het Huisreglement en Gedragscode Brunel foundation. Om de huisregels en gedragscode te lezen, klik hier