Make-A-Wish Business Challenge #2

Na het succes van de eerste Make-A-Wish Business Challenge, waar we de wensen van Bram en Lotte hebben mogen vervullen, organiseerde de Brunel foundation op 29 juni 2017 editie 2. Met als doel geen opdracht of een plaatsing, maar een onvergetelijke dag voor een wenskind en zijn/haar familie en vriendjes of vriendinnetjes.

Twee teams onder leiding van een teamcaptain van Brunel en een wensvervuller van Make-A-Wish gingen aan de slag met het organiseren van de wensvervulling van “hun” kind. Hierbij werd gebruik gemaakt van het eigen netwerk en de creativiteit van de teamleden. Naast het vervullen van de wens gingen de teams tegelijkertijd aan de slag om zoveel mogelijk geld in te zamelen vanuit het eigen sociale (privé) netwerk.

De Business Challenge #2 is afgesloten met een spectaculair resultaat. Beide teams hebben in een paar uur tijd alles uit de kast gehaald en voor Claudine (16) en Faisel (8 jaar) wensdagen georganiseerd die ze nooit zullen vergeten. Het uiteindelijke bedrag aan donaties dat beide teams gezamenlijk hebben gerealiseerd is € 12.640,-

Alle teamleden gefeliciteerd met dit fantastische resultaat!

Partner: Make-A-Wish Nederland