Header High Tech Experience Desktop

High Tech Experience

Brunel heet iedereen van harte welkom tijdens de Brunel foundation High Tech Experience.

Beleef een week lang de Dutch Technology Week (15 t/m 20 mei) en ervaar dat technologie alles om ons heen met elkaar verbindt. Technologie is fun, uitdagend en inspirerend! Om dat te laten zien openen diverse bedrijven op de High Tech Campus hun deuren tijdens de High Tech Ontdekkingsroute op zaterdag 20 mei a.s. 

In samenwerking met GGzE eLab en De Ontdekfabriek organiseert de Brunel foundation twee uitdagende workshops voor kinderen en een inspirerende lezing door Arjen Kamphuis.

Mosaic Secundary High Tech Experience Desktop
Mosaic Primary High Tech Experience Desktop

Locatie informatie

Beide workshops en de lezingen van Arjen Kamphuis vinden plaats op ons Brunel kantoor in Eindhoven op de High Tech Campus 97.  Tijdens de workshops worden de kinderen begeleid door medewerkers van Brunel, GGzE elab, De Ontdekfabriek en de junior vrijwilligers van de Brunel foundation.

Bezoekers kunnen genieten van een “Koffie Experience” van Paletti Mobiele Espressobar op ons High Tech Experience terras.

Graag tot ziens op zaterdag 20 mei a.s.!

Brunel Eindhoven

High Tech Campus 97 Eindhoven Nederland

+31 20 312 50 00

Meer informatie Dutch Technology week

Meer informatie over de Dutch Technology week en de High Tech Ontdekkingsroute vind je op:

Dutch Technology Week

Programmeer Workshop Minecraft

Ben jij een fanatieke Minecrafter in leeftijd van 10 -14 jaar? Wil je kennismaken met Minecraftwerelden waarin je leert programmeren en de virtuele en “echte” wereld, door besturing van ledlampjes, met elkaar verbindt? Dan is deze workshop iets om niet te missen! 

Wat heb je nodig? Ervaring met het spelen van Minecraft op computer of laptop, nieuwsgierigheid, enthousiasme en doorzettingsvermogen.

Image Minecraft Desktop

Deze gratis workshop duurt twee uur en je kunt je via Eventbrite inschrijven voor één van de drie rondes.

Vergeet niet om op 20 mei je Eventbrite ticket mee te nemen naar de workshop!

Workshop Ontdek de oorsprong van de animatiefilm

Wil jij aan de slag om je eigen fantasie te laten spreken op papier? Wij dagen je uit om jouw ideeën tot leven te laten komen met een praxinoscoopspiegel! Ben je tussen de 6 en 12 jaar oud, kom dan een kijkje nemen bij deze workshop van de Ontdekfabriek.

Je bent welkom tussen 11.00 en 16.00 uur. 

Voor deze workshop hoef je je van tevoren niet aan te melden! 

Lezing Technology SAVELY Connects door Arjen Kamphuis

Onze levens spelen zich voor een steeds groter deel online af. Pestkoppen, criminelen en spionerende overheden hebben dit ontdekt en zijn daar nu ook. Wat kan je zelf doen om je privé informatie en die van de mensen om je heen te beschermen?

Brunel Information Security geeft praktische tips voor kinderen en hun ouders. Je hoeft geen super-expert te zijn om een paar dingen te leren, begrijpen en toe te passen.

Arjen start zijn lezingen om 11.30 uur, 13 uur en 15 uur.

Image High Tech Experience Arjen Kemphuis Desktop
Infocard Arjen Kamphuis Desktop

Arjen Kamphuis

Lead Advisor Information Security IT

Arjen Kamphuis werkte in de vorige eeuw als IT-architect voor IBM aan global networks en computersystemen voor wetenschappelijk onderzoek. Van 2002 tot 2010 adviseerde hij diverse Europese nationale overheden over IT-strategie, opensource en open standaarden. 

Sinds 2006 werkt hij aan informatiebeveiligingsvraagstukken voor bedrijven, nationale overheden en NGO's. Arjen's werk bestrijkt het hele spectrum van reguliere privacy-compliance en security-awareness tot het tegengaan van geavanceerde spionage tegen bedrijven, journalisten en overheden. 

Zijn kennis haalt hij bij en deelt hij met technische experts waaronder (ex) medewerkers van inlichtingendiensten en de professionals die dagelijks in de frontlinies staan van digitale misdaadbestrijding en beveiliging van kritieke infrastructuur.