GGzE eLab

Het elab is op initiatief van GGzE in 2012 opgezet. Vanuit landgoed De Grote Beek in Eindhoven werken cliënten, studenten, bedrijven en zorgprofessionals samen om goede ideeën uit te werken tot apps, games of andere tools. Het gaat daarbij om digitale functionaliteiten die de zorg verbeteren. Het eLab is inmiddels uitgegroeid tot innovatieve broedplaats waar mooie resultaten behaald worden.
Een belangrijke factor in deze succesvolle opzet is het feit dat GGzE cliënten (mensen met psychische problemen of beperkingen) er werken aan het bedenken en uitvoeren van de ideeën. Het projectmatig werken in teams met verschillende interne en externe partijen is voor hen een mooie manier om zelfvertrouwen te winnen en de overstap naar de reguliere arbeidsmarkt te vergemakkelijken.

Wat gaat de Brunel foundation doen voor eLab?

Met onze financiële ondersteuning kan het eLab meer leerplekken creëren voor getalenteerde cliënten. Mede door de donatie is het straks voor een of meerdere cliënten mogelijk om zich via een leerplaats in het eLab voor te bereiden op een terugkeer naar de arbeidsmarkt.

Wil je meer weten over GGzE elab en hun innovatieve projecten, kijk dan op www.GGzEi.nl.