Ervaringen van onze specialisten

Hoe ervaren onze specialisten het om voor een periode te werken in een totaal andere omgeving dan ze gewend zijn?

Ik vind het belangrijk dat mensen zich inzetten voor de samenleving

Savida Basnoe-Gofferjé

Voor stichting ASSortiMENS heb ik gekeken naar mogelijkheden om het gebruik van software te stroomlijnen. Ik heb de huidige licenties in kaart gebracht en een inventarisatie gemaakt van wat er nodig was. Het resultaat is dat de stichting een deel van de software gratis kan gaan gebruiken of een goedkopere versie kan aankopen.

Ik vind het belangrijk dat mensen zich inzetten voor de samenleving door vrijwilligerswerk te doen. Ook houd ik ervan om in een dynamische en wisselende omgeving te werken, waardoor je steeds weer de kans krijgt om jezelf te ontwikkelen en beter te presteren. Naar mijn mening biedt de Brunel Foundation je deze kansen. Daarom zou ik het zo weer doen! 

Het is goed iets terug te doen voor de maatschappij

Frank del Gatto, Business Unit Manager Marketing & Communicatie Brunel

'Ik heb samen met collega’s een brainstormsessie bijgewoond bij Stichting LEF. Wij hebben een aantal ideeën aangedragen voor het werven van meer fondsen. Zo kunnen zij jongeren beter leren omgaan met hun financiën. Door deze mooie initiatieven van de Foundation biedt Brunel je de mogelijkheid jezelf op een goede manier in te zetten voor de samenleving.'

Het omgekeerde is ook mogelijk. Zo werkte Rogier Stokking via Stichting ASSortiMENS aan een project voor de Brunel Foundation.

"Ik heb weer kunnen voelen hoe het is om in een volwaardige functie te zitten"

'Je mist iets pas op het moment dat je beseft dat je het niet meer hebt. Een eersteklas tegeltjeswijsheid. Wat nu als je geen werk meer hebt en je, zoals in mijn geval, vaststelt dat je niet meer op je oude niveau zult terugkomen? Zonder werk vallen ook orde en regelmaat weg.

Ik worstel met de acceptatie van de diagnose autisme die bij mij op 38-jarige leeftijd is gesteld. Tevens blijk ik ongeschikt te zijn voor de reguliere arbeidsmarkt. Gelukkig is er in de regio Twente een mogelijkheid voor mensen zoals ik; stichting ASSortiMENS. Via deze stichting maakte ik deel uit van een projectgroep van de Brunel Foundation.

Ik heb kunnen voelen hoe het is om weer in een volwaardige functie te zitten en mijn achtergrond en kennis op het gebied van (internet-)marketing in te zetten. De energie en de waardering die ik heb mogen ontvangen, zijn niet uit te drukken in geld. Ik voel mij trots en ben weer in beweging gezet.'